| Panteraa a întrebat:

Prietena mea cea mai buna este si colega mea de banca. Ne cunoasteam de multi ani. Notele mele sunt mai mari ca ale ei (nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa ma laud) si acum in clasa a IX-a a trebuit sa se transfere ca sa ajunga in clasa cu mine chiar daca a intrat si ea la acelasi liceu si profil ca si mine. Problema este ca eu mereu fac temele si pentru ea (le copie de la mine) si la teste copie mereu foarte mult de la mine. A inceput sa ma deranjeze lucrul asta. Imi place sa ii ajut pe altii, dar nu imi place sa aiba altii mereu merite pe spinarea meu. As vrea sa ii zic, dar mi-e teama ca o sa se supere pe mine. Ce sa fac? Dau funda.

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! Pentru ca e prietena ta cea mai buna si tii la ea, trebuie sa fii sincera cu ea..Si ca sa nu inteleaga gresit ca pur si simplu nu vrei sa o lasi sa copieze temele si la teste de tine, spune-i ca vrei de fapt sa o ajuti sa invete, sa se descurce in viata. Discuta cu ea deschis, daca tot ti-e prietena happy Multa bafta. funda?

2 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Da, ii poti spune adevarul intr-un mod care sa nu o supere.Adica : e posibil sa fie vazuta de profesori sa fie pedepsita si faptul ca nu va acumula informatii pentru eventuale examene.

| kriss7beta a răspuns:

Am aceiasi problema dar numai ca inca sunt la liceu, am si acum acea prietena care permanent primea note bune cu ajutorul meu dar cind o scotea la tabla nu stia ce sa scrie si la profa ii dadea prin gind!( dar intr-o zi chiar i-am zis ca asa nu-i cinstit si nu-i frumos cineva munceste da altul sta pi lijanka si i-am zis ca la examene nimeni no sa poata copia mai ales cum in ziua de azi au mai esit si cameri i-am zis nu te supara dar tu ( atunci unde no sa stii cum sa rezolvi unde o sa-ti fie mai greu adreseazate ca eu permanent am sa te ajut( si mai ales daca e prietena ta cea mai buna din contra ar trebui sa-i spui asta tu spunind-ui o ajuti ca sa-si faca singura un scop in viata [ funda plizz