| dominic90demy a întrebat:

saptamana viitoare merg in tabara in brasov si o sa fie ziua unei prietene.mi-ar placea idei de cadouri mai originale.m-am gandit la cadouri gen:tricouri sau alte chestii de genu dar vreau sa fie ceva interesant la care sa nu se astepte.e mai baietoasa si nu stiu ce i-as putea lua.ma gandeam sa iau niste blaturi de tort si sa il fac acolo dar nu stiu daca e o idee buna.voi ce ziceti? multumesc anticipat!kiss

2 răspunsuri:
| doinitza94 a răspuns:

Poate sa nu-ti reuseasca tortul acolo, in graba, neavind toate ingredientele la indemina...adica nu stiu,poti sa incerci,insa nu cred ca e suficient pentru un cadou original si bine pus la punct.
Sincer, eu merg pe ideia ca un tricou cu un scris personalizat ar fi super. Uite, poti sa dai la comanda un tricou cu poza ei, linga care sa scrie We ♥ (si numele fetei).
Deasemenea poti sa dai comanda de niste bratari cu numele ei, sau iarasi cu I ♥ (si numele ei).

| dominic90demy explică (pentru doinitza94):

Ai dreptate.dar ea e mai baietoasa si nu stiu daca ar purta orice tricou.nu stiu de ce dar e prima data cand raman fara idei.multumesc pentru sfatkiss