| xBiiaM a întrebat:

Se apropie o importanta zi big grin. Ziua prietenei mele cele mai bune, B. F. F - ul meu love struck. Subiectul ar fi... Cam ce ar trebui sa ii cumpar? Sunt cam in pana de idei sad. Mentionez ca se apropie si aniversarea noastra love struck. Deci... ceva idei? Banii nu sunt o problema, spune-ti ce aveti in minte! happy

Răspuns Câştigător
| AndreeaDAADA a răspuns:

Poi sincer cand mie si B.F.F-ului meu am sarbatorit aniversarea noastra eu i-am luat:un lantisor personalizat A(Alex) si M(Miley) B.F.F eu aveam jumatate ea jumatate, o bluza cv gen maieu un puzzle cu poza noastra + B.F.F. scris si i-am facut eu o bratara a prieteniei si toate acestea m-au costat mai putin sau aproximativ 50 de lei

4 răspunsuri:
| LiK3 a răspuns:

Ce ar fi sa ii cumperi o rochie, dar inainte sa te interesezi cam ce rochie i-ar placea si nu ar putea sa o aiba.
Ori daca nu cumpara-i un colier

| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Pai daca banii nu sunt o problema, cumpara.i o masina care o sa o aiba mai incolo laughing daca nu, un parfum sau o tinuta de vara ca na, imediat ii vara big grin...sau daca poti sa ii cumperi ceva handmadewinking...sau cel mai bine, viziteaza un mall impreuna cu ea si intreab-o ce si'ar dori :X :X big grin

| vampire16 a răspuns:

Poti sa cumperi prietenei tale un lantisor, colier, un inelusisu niste cercelusi.Mult noroc in cautarea cadoului perfect! Succes!

| andrutzakiss a răspuns:

Pai gandeste-te ce ii place si iai un colier, rochie, bijuterii in general nu refuza fetele... sau daca nu scoate-o in oras sau fai o surpriza draguta si duceti-va la multe... mult succes in continuare :*