Pai dydy cauta absobrante bella fara aripioare care doar se lipesc sunt foarte dragute si odata ce se uita cineva nu isi poate da seama mult succes si distractie placuta >
Dacă se uită pe sub rochiţe, ia-ţi un absorbant fără aripioare şi în niciun caz să nu-ţi iei lenjerie intimă tanga.
Iar dacă vezi vreun băiat care pare să aibă intenţia să se uite sub rochia ta, nu-i permite. Doar n-o fi prost să vrea câteva palme...
Rad colegii(faci pe ei...)ce se intampla cu tine, asta este problema...fii optimista si bucura-te de sfarsitul anului scolar.ia-ti ceva mai inchis si nu te aseza jos, nu alerga.asa nu ai cum sa te patezi.
Nu e nici o probleme sa t imbraci in rochie chiar daca esti in perioada aceea a luni si mie o sa mi se intample la fel si tot in rochie ma imbrac. nu iti mai face probleme ca nu se va intampla nimic rau, cel mai bine ar fi sa porti un absorbant de noapte si ai rezolvat problema.
eu asa o sa fac si sper sa te fii ajutat bafta.
fundita?
Da dar baietii se uita pe sub fuste rau rochii ( rochia mea este pana la genunchi. putin mai sus)