| AndaBăă a întrebat:

Stiu că pare aiurea si o idee ieșită de sub control, dar chiar vreau să fac. Deci, părinții mei nu vor să mă mai lase in drum că au auzit nu stiu ce de la unii vecini ( eu stiu că nu am facut absolut nimic. nu stiu ce o fi ) si le-am spus ca nu e adevvărat. și acum vreau să ies afară fără să stie ea laughing ( nu râdeți ). Si acum mi-e cam frica... adică, dacă vine in camera mea sa vada ce fac ( menționez că nu stăm in aceeasi casa, adică suntem in aceeasi curte... dar eu cu fratele meu mai mare stam in altă casă si parintii mei in alta). Fratele meu pleacă la majoratul unui prieten la discotecă si vine tarziu, si as vrea sa ies fara sa stie mama si tata. Acum mi-e frică, dacă vine in cameră si nu mă găseste, mă sună. si ce ii spun? Că unde sunt? Chiar vreau să ies neapărat ( cu prietenul, că nu am mai iesit de vreo 2 saptamani ) Acum, nu stiu ce să fac. Un sfat ceva? big grin.
sad

Răspuns Câştigător
| Denissa02 a răspuns:

Eu as zicee sa iesii si daca eventual te suna ii spui ca esti in spatele casei si atunci o iei la fuga spre cas..Credeme si eu am patit-o.laughing
Sperr sa te ajutee.winking

7 răspunsuri:
| Gabriel643 a răspuns:

Vorbeste cu prietenul la telefon, trimite-i scrisori

| AndaBăă explică (pentru Gabriel643):

Tu ai citit măcar ce am scris? laughing) Vreau să ies cu el, nu să-i trimit scrisor sau eu stiu. Mai citește odată, dar cu atentiewinking

| AndaBăă explică (pentru Denissa02):

O să incerc laughing

| AndaBăă explică (pentru Denissa02):

WTF! De ce nu pot să-ți dau funda? angry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seara, Prefa-te obosita si spune-le ca te culci devreme. Apoi, iesi pe furis afara.
Sau, du-te pana la magazin. Daca te intreaba de ce ai stat atat de mult spune-le ca a fost aglomerat/ nu ai gasit ceea ce vroiai si te-ai dus la alt magazin etc laughing.
Spune-le ca te duci la o ruda (verisoara, matusa etc.). Cred ca ar fi de acord asastraight face

Multa bafta!kiss

| pietrean a răspuns:

Cu parintii tai,se poate vorbi cade la fica la parinti? Poate mama este mai apropiata,incearca sa vorbesti cu ea! Dar nu te-as sfatui sa pleci fara sa stie,deoarece isi vor pierde increderea in tine si vei agrava si situatia. Eventual,poti sa le spui,ca vei sta in casa,daca asa au hotarat,dar ar trebui sa aiba incredere in tine si nu in vecini. Prietenul,daca este adevarat prieten, o sa inteleaga, daca ii dai telefon si ii spui din ce cauza nu poti iesi afara. Daca, nu intelege, paguba lui! Tu ai fost ascultatoare fata de parinti si l-ai anuntat si pe el din ce motiv nu te poti intalni.

| Denissa02 a răspuns (pentru AndaBăă):

:* Si eu am incercatt chestia asta am merss la discotecaaa si am reusit sa ma intorcc repedee dupa ce m-au sunat parintii.:p