| Zanisoara a întrebat:

sunt clasa 8a, si trebuie sa fac un vaccin la scoala.Nush cum sa fac,ca eu am bluza mai stranta pe brate,si nu stiu daca pot sa o ridic pana la umar, daca nu pot, oare trebuie sa mi-o dau jos?:O :'( ca nu vreau sa raman in sutien sau maieu in fata clasei.Voi ati reusit sa ridicati maneca?
Si vaccinul il face in clasa sau mergem fiecare la cabinet? Dau funda

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ce te impiedica sa mergi la scoala imbracata cu o bluza a carei maneca sa poata fi ridicata suficient pentru a se putea executa vaccinarea fara probleme. La ora de sport nu te jenezi sa ramai in maieu?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eeee hai spanac chiar ai pus intrebarea asta? Da nu poti sa iti iei si tu un tricou si un hanorac ceva in ziua aia...

| Zanisoara explică (pentru corbulalbrosu):

Nu am mai facut sport de la inceputul anului, atunci luam un tricou era vara, dar acum nu pot veni cu tricou cand afara bate vantul.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Zanisoara):

Nu pot crede sa nu ai tu o camasa, bluza sau un pulovar cu maneca un pic mai larga.Sau poti foarte bine sa ai un tricou dedesubt si in momentul in care te dezbraci de bluza sutienul sanu se vada desub tricoul respectiv.Sau vrei sa ma faci sa cred ca esti extrem de pudica?