| Marrythenight a întrebat:

Sunt de 2 luni cu un baiat, Ce spuneti, sa ii iau pe 14 un ursulet si o cutie de bomboane? E potrivita ciocolata? sa dau un baiat...La craciun i-am luat o camasa si i-am facut un tablou, cu poza noastra. Si el mi-a aadus tablou cu aceeasi poza, si un trandafir ssi bomboane.Deci ce spuneti, e ok?

9 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Baietilor nu prea le plac dulciurile si in niciun caz ursuletii. Mai bine ii iei altceva, ceas, o carte, un parfum...chestii din astea.
Te poti uita si aici, sunt cadouri simpatice.
http://mindblower.ro/

| Marrythenight explică (pentru DarkOrbitMoon):

Am mai gasit ceva... un fel de trusa cu cosmetice ( barbatesti, normal) ce spui, ar fi buna?

| AlexDFY a răspuns:

In orice caz, nu ii lua ursuleti laughing, ceva dulciuri mai merg. ai putea sa organizezi sa mergi cu el la o intalnire, va aprecia mai mult decat un cadou.

| Marrythenight explică (pentru AlexDFY):

Problema e ca lui nu ii place ca eu sa organizez, el vrea sa se ocupe mereeu de tot, el plateste mereu...

| DarkOrbitMoon a răspuns (pentru Marrythenight):

E ok trusa, daca contine chestii de barbierit, deodorante, stii tu...

| AlexDFY a răspuns (pentru Marrythenight):

In general noi baieti nu ne omoram cu cadourile, nu ne place asa mult sa primim, acum vorbesc la general, poate el e diferit, oricum cred ca daca il inviti la o cofetarie sau altundeva, si mancati ceva, e mult mai ok, sau poti sa vorbesti cu el pur si simplu despre ce vreti sa faceti, o sa fiti fericiti amandoi.

| AdyColt a răspuns:

Nu te apuca sa-i iei ursuleţ!

| Neo12 a răspuns:

Bună.
Eu n-aş opta pentru pluşuri. Ceva dulce ar mai merge.
Îi poţi găti chiar tu sau îi poţi lua de la cofetărie un tort în care să se afle un bilet pe care să scrie un mesaj drăguţ.
Poti opta si pentru bijuterii, parfumuri sau produse barbatesti (creme de dupa ras si din astea).
Îi poti face lucruri manuale, gen o rama foto+un portret al vostru facut de cineva priceput sau poti pune o poza trasa la imprimanta, un borcan cu biletele pe care sa-i scrii 50 de motive pentru care-l iubesti (bineînteles ca nu-s doar atâtea, dar poti sa le scrii pe cele mai impotante) sau altele lucruri (gasesti diverse idei pe internet).
Având în vedere ca este o zi a îndragostitilor, îi poti comanda niste produse personalizate, precum: cana, pernuta, puzzle, glob cu poza voastra (din acela cu sclipici în el, ar cam fi asa de sezon). Mai jos o sa-ti las link de unde poti comanda si de unde am comandat si eu. Produsele au o calitate foarte buna si este o firma serioasa.
https://www.facebook.com/profile.php?id=335525396466697&fref=ts
Îi poti comanda si de pe alt site, desigur, dar eu ti l-am recomandat pe acesta pentru ca am fost foarte multumita.
Acum depinde de bugetul tau si gusturile sale.
Îti doresc mult succes si o seara buna!

| ywar a răspuns:

E cel mai scarbos si libidinos cadou pe care intr-o zi [care nu are niciun simbol] il poti oferi. Si e de tinut minte si pus in rama. Cadoul!