Daca vrei sa mai fiti impreuna, trebuie sa ii comunici ce te deranjeaza. Comunicarea e foarte importanta. Intreab-o pe un ton calm daca ii este dor de clipele alea si daca ar vrea sa se impace cu ei sau daca ii este dor de vreunul. Pe bune. Si vezi ce-ti raspunde. Posibil sa vrea sa te faca gelos. Sunt persoane care au partea asta toxica si spun tampenii de genul ca sa scoate o reactie de la persoana cu care vorbesc, dar sunt persoane care da, sunt toxice, dar din orgoliu si nu realizeaza ignoranta lor fata de partener/a.
Ei, si daca iti spune "Nu, nu mi-e dor" spune-i ca nu pare asa. Pare ca ii este dor dupa cum vorbeste cu nostalgie de sexy time-ul din trecut si ca ti-a dat turn off.
Move on!
Uita de asta si cauta-ti alta, ca sunt 3.5 miliarde femei pe lumea asta!
Exact asta face si exact asta spune ca nu s-ar impaca dupa nu stiu ce faza i-a facut gagica-sau. Efectiv povestea cu pofta si detaliu. Si faza interesanta e ca mi-a povestit de experientele cu toti fostii, asta e culmea culmilor. Chiar mi s-a facut scarba brusc, sincer.
Cred ca are niste asteptari de la tine si iti povesteste lucrurile astea ca tu sa stii ce sa faci si sa nu o dezamagesti.
Buna.Te sfatuiesc sa vorbesti cu ea, calm si deschis, fiindca eu nu cred ca iti spune detalii intime ca sa te faca pe tine sa te simti josnic, ci ca sa iti schimbi putin perspectiva si sa diversificati actul sexual.Think about it.
Ea stie de v-card?
Si instinctul ce iti spune? Vrei ca prima ta data sa fie cu ea? Fata arde si ii trebuie rapid, dar pentru tine e toxica cu treaba asta si pare ca nu iti apreciaza seriozitatea si profunzimea.
Oricum, alti baieti ar folosi-o pentru sex si experiența.
Cauta-ti o virgina atunci, daca iti este rusine cu una care a mai avut si alti barbati, mai ales ca ti-e scarba de o pros-tituata, care-ti povesteste de experientele ei.
RazvanCazan întreabă: