Stau pe TPU, vorbesc pe mess, sun o amică, ies pe afară, măzgălesc cine ştie ce, ascult muzică, mă holbez la un film, fac curat prin cameră, citesc ceva...
Sa ma uit la un film, sau un serial. nu da gres niciodata! Daca iti place poti sa citesti o carte. Iesi pe afara. Stai pe mess. Navigezi pe Facebook, Wikipedia sau TPU. Mie mai imi place sa caut poze pe Weheartit. Iti poti pierde o gramada de vree prin muntii de poze absolut superbe. Azi trebuie sa`mi pierd vremea cu temele. Dar tu poti sa iti faci o zii perfecta. De obicei cand ma plictisesc, imi urmez propiile sfaturi si a cea mai buna zii din saptamana. Gandeste-te ce ai rapunde tu la intrebarea asta, si asta ai sa faci. Imagineaza`ti o zi perfecta. Stai pe net, faci o baie fierbiente, pierzi timpul aranjandu`ti parul si seara vezi un film la tv cu popcorn si suc. :* Baftaaa. Fundita?
Pai caut un film online dupa starea pe care o am in acel moment, actiune, comedie, animate:d sau ma mai uit la un episod din TVD
Uni unele se uita la xxx si se masturbeaza alti fac treaba iar uni ca mine se joaca la pc
Depinde ce am chef sa fac uneori vb la tel sau stau pe fb sau TPU ascult muzica sau citesc glume (pentru amuzament pentru ca rasul e mereu ccel mai bun medicament) :
ale0409 întreabă: