Salut Deci nu prea le am cu astea dar cred ca ar fi frumos sa faci multa curatenie, sa pui muzica frumoasa in camera, sa lasi geamul deschis sa se aeriseasca camera, sa fii imbracat frumos, sa fii fericit, cauta un film romantic la care sa va uitati si daca esti mai curajos, dupa film ar trebui sa te sui pe ea sa o ''mozolesti''.
ai o oportunitate super pai unu fai o cina romantica nu prea complicata daca vreti sa faceti nebunii pune petale pe pat prin casa pregateste un film romantic chiar si desene animate daca ii plac este unul''doamna si vagabontul'' e desene dar e dragut :* o sa se amuze si o sa ii si placa fai si un mic cadouas daca poti servesteo cu un vin rosu :* sa ai pregatita niste muzica asa mai linistita aa si sa nu fie dezordine in camera fa tot ceti trece prin cap ce crezi ca o saii placa :*:*:*:* mia asta mi-a venit pe moment bafta si seara placuta
Fundal sonor: Cedry2k-Barfe despre tarfe!
Cred ca esti singurul capabil sa ia o decizie.(cati ani ai?) Spre exemplu, eu am 15 ani si maica-mea mi-ar arata ea numai cine romantice la varsta asta.