| XanderLightBow a întrebat:

Hey, uitati-va la poza mea de profil! Eu cred ca sunt cam urat sad. Fetili ce zic?

9 răspunsuri:
| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

'Fetili' zic ca esti cam analfabet laughing

| MyaEmy a răspuns:

Esti foarte frumos si am vazut ca stii sa dai si raspunsuri bune pe TPU.
Sper ca te-am ajutat happy

| ascovit a răspuns:

Dupa poza de profil pari ( sau esti) micut de varsta, nu vad de c te preocupa atat de mult aspectul fizic si parerile fetelor cand ai lucruri mia importante de facut.
Daca doar pari mic de varsta atunci nu inteleg de ce pui atat de multa importanta pe aspectul fizic.
Ca un sfat, aspectul exterior nu conteaza atata timp cat ai atitudinea necesara si de ce nu, sa stii sa iti pui in evidenta calitatile fizice.
Sarbatori fericite1

| Low123 a răspuns:

La 12 ani sau cat ai tu nu trebuie sa te preocupe lucruri din astea si in plus e vorba de impresia pe care le-o faci nu numai de aspectwinking

| Musique a răspuns:

Fiecare e frumos în felul lui.
Dar știi ce te-ar face cu adevărat frumos, o carte... poate 2-3 exerciții de gramatică, că tot e vacanță.
Baftă.

| IsabelaIssa a răspuns:

Fetilii sunt de acord cu tini big grin Glumeam, e cam mica poza, asa ca si tine si nu imi dau seama. Uratel nu pari happy

| XanderLightBow explică (pentru Musique):

Cu media 9, 8 nu prea am nevoie de asa ceva tongue, si da :l, ma prosteam...

| Musique a răspuns (pentru XanderLightBow):

Poți avea 10 cu steluță, și să fi bâtă.
Nu contează media, nu dovedești nimic cu ea.

| onasis1961 a răspuns:

Pentru cei 12 ani pe care cred că-i ai, ară-ţi destul de frumuşel copil fiind să vezi când vei fi adolescent cred că se vor forma cozi ca la biletele de meci cu Steaua! Pui mic şi zdrâmbioat ce eşti!