O intrebare care e media ta pe anul trecut?, dar a lui?
daca a ta este mai mare(9.9 ) s-ar fi gandit poate sa nu-ti strice media, sau asa ceva.
ori cum vei afla maine, dar pot sa te rog ceva? sa imi spui si mie (daca nu e vreun secret la mijloc) ce se intampla ca mor de curiozitate.
Nu am avut medie mai mare ca el...
o sa iti spun cand vin de la ziua colegei mele ca si eu mor de curiozitate
Nu stiu ce sa zic... adica 1. el e impreuna cu o alta colega iar 2. pana acum nici nu stia ca exist sau ca sunt colega lui
Probabil e un baiat care a observat(intr-o pauza,in ora de curs...)ca esti prietenos, corect, inteligent sau orice alta calitate, vrand sa devina prieten cu tine. Dupa cum e si proverbul:,, Prietenul la nevoie se cunoaste'' a decis sa plateasca cu un 4 ca s-ati atraga atentia asupra subiectuui(in siuatia voastra prietenia). Incearca sa-l rasplatesti inapoi cu un favor care sigur l-ar face fericit si v-ati imprieteni.
Dar e fata nu baiat. sieu credeam asta la inceputdar apoi mi-am dat seama
Poate ca si-a dat seama ce fel de persoana esti, te place, si vrea sa se desparta de aia, pentru itne, da nu stie cum
Da si eu vreaus a aflu care a fost motivul chiar daca pare evident, cine ar lua un 4 de fraier a fost ceva doar pentru a-ti atrage atentia oricum cred ca si tua i ghicit deja care a fost motivul dar oricum sa ne spui.
In fine,, Daca taceam filozof ramaneam''.Sa ne spui ca suntem curiosi.