Cadou :
O cutie de bomboane Suchardine, sunt FOARTE BUNE ( cu lichior, cireasa si putin alcool ), pe care sa lipesti niste gargarite, fluturasi ( gasesti la florarie ), o panglica, etc. si-o floare-n ghiveci, iti recomand un Bonsai, in care sa pui un biletel cu urmatoarele versuri :
Ochii am deschis. ceva timp in urma,
Tu m-ai calauzit, si pasii mi i-ai urmarit,
Pe lumea viselor, a imaginatiei tu m-ai ghidat,
M-ai facut un om de invidiat.
Din lumina alba pe care-am vazut-o la nastere,
Pana-n ziua de azi... e cale lunga!
Tu pe toata m-ai indrumat,
Si deloc ( nu ) m-ai judecat.
Eu te iubesc negresit,
( numele tau ) Andreea, care te-a iubit _ presupun ca asa te cheama, dupa profil _
Cred ca-i proasta poezia mea, deci na niste versuri calumea :
E ziua femeii, e ziua ta, mama!
E ziua chipului ce-l port in rama!
E ziua lor, nici nu le vine-a crede,
Ca lumea le mai stie, le mai vede.
Pe toti codrii, pe pamint
Ti-am scris numele si-l cant.
Ti l-am scris pe frunza viei
Cu creioanele campiei.
Ti l-am scris cu ochii, gura
In tarina cea ca mura
Si-am sa-l scriu si-am sa-l tot cant,
Pana l-a-nvata si iarba
Clatinandu-se in vant.
Fundita?
Si cam cat este un Bonsai? Imi place mult si mi se par bune versurile tale m-ai ajutat mult!:*:*
Eu stiu ca e in jur de 60 de lei, depinde si de unde-l iei. Eu ti l-am recomandat pentru ca mama mea e innebunita dupa el. Daca nu ai bani destui, merge si ideea mea pentru invatatoarea mea din 1-4 :
Iei de la florarie un cosulet micut, impletit, in care pui niste muschi special sau panza, dupa umezesti putin ( daca ai muschiul ) si pui niste buchetele de ghiocei, dupa iei o brosa cu o gargarita, fluture ( insecta sa fie ). Si-o prinzi in cosulet ( de impletitura lui ), dupa mai cumpara niste gargarite micute de la florarie care se lipesc ( 1 leu ) si lipeste-le si tu pe-acolo, unde crezi ca arata mai frumos, pune si-o zambila, un toporas pe-acolo, o ata de martisor ( daca vrei ) si gata. E tot un fel de cadou, doar ca in mare parte, facut de tine. Mie mi-a venit ideea asta pentru 1 martie, dar merge si pentru 8. Eu l-am pregatit deja ( in afara de flori ) si pot spune ca arata foarte frumos. Mult noroc!