Eu i-am cumparat o rama mare cu o poza cu noi 2.restul,te mai gandesti ce ii place dar rama cu poza o va incanta mult. Ziua ei a trecut de cateva luni si inca imi multumeste pentru cadou si poate nu a fost cel mai scump dintre toate dar a avut cea mai mare valoare pentru ea. Fetelor le mai plac hainele si bijuteriile.ii poti cumpara pe langa o rama si o bratara,esarfa, un tricou, o fusta sau rochie ca doar e vara sau cercei.Sa iei cel mai frumos cadou si sa iti multumesti prietena.sa imi spui te rog ce i-ai luat pana la urma :*
Depinde si de varsta pe care o are! Dar ofera-i ceva original. Spre ex:creaza tu o bratara(dau da comanda)cu numele tau si al iei ex:Laura&Elena 4ever
Ceva cu care sa ii demonstrezi ca iit este cea mai buna prietena, sau ceva ce stii ca ii place foarte mult.
Poi am cumparat un cadou pentru ea...dar ar mai fi o prietena care a fost cea mai buna prietena si pentru ea inca n'am cumparat nimic
dar as mai vrea sugestii
si mersi de rasp:*.
Pai cred ca ar trebui sa fie ceva specialde ex o bratara a prietenie sau un ursulet, o perina cu img voastra pe ea
Eu personal ia'si face o bratare de prietenie sau as personaliza o poza cu noi doua inramata.
gaby24 întreabă: