E un prost daca a reactionat asa, chiar daca l-ai stresat, l-ai stresat ca iti placea de el, orice baiat cu ceva in cap nu ar fi facut asta.
Uneori da, dar atunci cand ai o durere in suflet nimic nu iti vine sa crezi si parca ai vrea sa se intample totul mai repede... Dar in cele mai multe cazuri, da, le repara.
Desigur că timpul repară totul. Dacă îl laşi să treacă, uiţi de necazurile prin care ai trecut şi mai alină din suferinţa care a avut-o totuşi o persoană căruia i-a murit cineva drag şi durerile din relaţii, etc.
Poi hai sa va zic despre ce e vorba M-am certat cu un prieten ft bun de al meu dar chestia e ca mie imi place de el si i-am zis asta pe mess acum nu stiu daca am facut bine sau nu dar ma rog...Atunci cand i-am zis a reactionat super ok si ne intelegeam ok pana cand intr-o zi am observat ca nu mai intra pe mess de fapt nu era asa mi-a dat igg de atunci ma simt prost din cauza lui si vreau sa ne impacam dar imi este frica sa nu il fac sa se supere si mai tare am intrat intr-o zi pe facebook si l-am intrebat daca e suparat pe mine la care el imi zice sa tac i-am zis ca daca imi spune de ce e supaart tac si mia zic ca de fiecare daat cand intru pe el ii pun intrebari stupide:\poate ca faceam asta fara sa imi dau seama pentru ac aeram indragostita dar acum nu stiu c esa mai cred... mia mai spus ca il intreb numai pe el cume la scola dar nu e asa mentionez ac mi-am rupt piciorul la ski oare daca o sa-l las o vreme in pace o sa ne intelegem la fel de bine? eu asta regret ca am pierdut cel mai fericit sentiment si am ajuns la cel mai sec si urat
Timpul te face sa uiti unele lucruri... dar sunt unele pe care de care iti amintesti tot timpul pe care nu vrei si nu poti la le ierti
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
night_crawler întreabă:
PetreAndrei99 întreabă: