| MadScientist a întrebat:

Hey! Voua vi s-a intamplat sa fiti in oras cu parteneru sau partenera si v-a apucat diareea?

10 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Da eu m-am și scăpat pe mine la trecerea de pietoni că n-am reușit să ajung acasă mai repede.

Răspuns utilizator avertizat
| Azµre a răspuns (pentru MadScientist):

Da cât se poate de serios am pățit-o, jenant dar asta e se întâmplă și la case mai mari.

| persseuss a răspuns:

Nu m-i s-a intamplat si sper sa nu se intample, dar m-a apucat odata cand eram in liceu si a fost jale laughing

| Razvann97 a răspuns:

Mie nu dar sper nici sa nu mi se intample. Ar fi foarte jenant pentru amandoi laughing.

| MioaraParalescu a răspuns:

Da ma m-i s-a intamplat cand eram la o nunta cu prietena mea laughing
Ma duceam la baie din 5 in 5 minute laughing

Răspuns utilizator avertizat
| MioaraParalescu a răspuns (pentru MadScientist):

Da pe bune laughing
Si cel mai naspa era ca la restaurantu ala erau numa bude dinalea turcesti(cred ca stii de care zic)
In orice caz o fost o seara interesanta laughing

| mona a răspuns:

Nu si sper sa nu se intample nici pe viitor

| BSwwatch a răspuns:

Hai ca mi-ai adus aminte de o intamlare, da virsta m-a salvat, prin clasa intai-a plecasem de la scoala si nu statea m departe de scoala aproximativ 10 min.mers pe jos.Am simtit ca si-o crampa la somac,am strans din fund de m-am invinetit cred,la un momendat am pus si mana la fund din instinc ma si vroiam sa ma grabesc spre casa da nu puteam ca daca schimbam ritmul mersului ma scapam,mai ca ma lua si plansulaughing,deja parca vedeam casa dupa coltul strazii,asa speriat si dornic ca niciodata sa vin acasa devreme, n-am reusit cu toata straduinta me, era pe crac, cobora spre gete, in fine poveste e lunga si acasa am facut dara pina in bae, of doame laughing