| Elena093 a întrebat:

Hey! Vreau să vă cer părerea în legătură cu ceva. Acum 5-6 luni voiam să-mi fac un iubit și nu aveam pe cine. Și într-o zi m-am plâns unei prietene că nu știu un băiat cu care sa ies și de-astea și i-a venit ideea să-mi dea Istagramul celui mai bun prieten al iubitului ei pentru a ne cunoaște și dacă merge bine să fiu cu el.
Doar că el mereu face ceva. Vorbește cu mine o zi, după dispare și nu îmi dă semne de viață timp de 3-4 săptămâni. El e cu trei ani mai mare decât mine și face un sport (și eu fac unul) și în primele dați nu am zis nimic că am crezut că el chiar e ocupat. Dar el mereu face așa. De curând iar a făcut așa și m-am enervat rău.
I-am zis fetei căreia mi-a făcut cunoștință cu el că mi se pare indiferență și că nu cred că eu mai pot continua așa cum el, iar ea știți ce mi-a spus? Mi-a zis că e ocupat, are teste, concursuri etc. Și mi-a zis să nu mă mai plâng. Iar eu i-am spus că nu o să se termine bine dacă el mai face așa, dar tot pe "e ocupat" o ținea.
Dar la două zile diferența s-a întâmplat ceva ce m-a lăsat mască. Eram in parc cu fata aia și nu știu cum am ajuns să facem un pariu. Dacă el îi răspunde în maxim 5 minute ea câștigă pariul și dacă nu, eu îl câștig. Eu eram super încrezătoare că tipul nu mi-a mai dat mesaje de trei săptămâni. Și ghiciți ce! I-a răspuns în două minute. Mi-a căzut fața!
Am impresia că noi doi nu ducem nicăieri. Noi doi teoretic trebuia să ne cunoaștem și dacă ne înțelegem să devenim iubiți, dar in felul asta nu vom face nimic. Mi se pare nepăsare din partea lui și că e nesimțit. Vreau s-o închei cu el, doar că nu prea îmi vine, e un băiat super drăguț când îmi răspunde și nu stiu ce să fac. Să fac scandal? Să vb cu el? Ce să fac?

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Nu e interesat de tine si asta e ok. Daca era interesat, iti dadea mesaj in fiecare zi, atunci cand ti-a dat mesaj, nu poti spune ca a insemnat ceva anume. Oamenii au mai tot timpul telefonul in mana, iar 3 saptamani nu sunt ceva dupa care sa treci cu vederea. Daca vrei iubit, fa-ti pe cineva de varsta ta si ai grija la intentiile lor.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| StefanNumeDeCod a răspuns:

Ce poți sa faci este sa-l lași în pace și sa vezi ce poți in învața din asta, e clar ca ești micuța și mai ai de trecut prin niște experiente. Sa știi ca întotdeauna, indiferent de cât de ocupata este o persoana, își va face timp pentru lucrurile importante pentru ea.