Nu e interesat de tine si asta e ok. Daca era interesat, iti dadea mesaj in fiecare zi, atunci cand ti-a dat mesaj, nu poti spune ca a insemnat ceva anume. Oamenii au mai tot timpul telefonul in mana, iar 3 saptamani nu sunt ceva dupa care sa treci cu vederea. Daca vrei iubit, fa-ti pe cineva de varsta ta si ai grija la intentiile lor.
Cred că ai pierdut esența poveștii. Eu vorbeam de comportamentul lui.
Am întrebat pentru că sora mea a intrat acolo anul asta, și zicea că e oribil că nu știu ce că nu știu cum. Și voiam să văd dacă e chiar așa de rău sau dacă exagerează ea. Eu sunt deja la liceu. Dar lăsând asta la o parte, ți-am zis, ai ratat esența poveștii. Eu te-am întrebat de comportamentul lui, nu dacă sunt un exemplu bun sau mai știu eu ce.
Ce poți sa faci este sa-l lași în pace și sa vezi ce poți in învața din asta, e clar ca ești micuța și mai ai de trecut prin niște experiente. Sa știi ca întotdeauna, indiferent de cât de ocupata este o persoana, își va face timp pentru lucrurile importante pentru ea.
Nu prea ți-a trecut prin cap că mi-aș dori sa mă transfer, nu?
Și ți-am zis și o să-ți zic, ai pierdut firul poveștii. Eu întrebam de comportamentul lui, nu de mine sau altceva. Nu am menționat și nu am dorit comentarii la adresa mea, doar sfaturi privind cum se comportă un băiat cu mine. De la asta până la mine într-un bordel mai e cale lungă.