Curiozitatea asta, nu?
Heh!
Trage cum ştii, nu întreba pe TPU cum să tragi. Nu o să găseşti nu ştiu ce răspuns, aşa că fă cum vrei, şi vezi să nu devii dependentă
glumesc!
spor să ai!
La inceput toata lumea a incercat Totul incepe dintr-o incercare, curiozitate si asa mai departe si se ajunge la dependenta. Si cu drogurile e la fel. Lasa incercarile.
Este strict problema si sanatate mea! Mai bine nu raspundeai decat sa spui asta! Poate ca ai dreptate dar vreau sa incerc!
Treaba ta. Citeste: http://www.wikihow.com/Smoke-a-Cigarette (! nerecomandat minorilor sub 18 ani!)
Frate sunt si de 10 ani care fumeaza! E adevarat sunt prea mici logic dar doar o incercare! Multumesc pentru link!
E inutil sa tragi in gura si nu prea am ce sa iti explic, gandeste-te ca pupi tigara. Cam aia e miscarea pe care trebuie sa o faci, iar daca vrei sa tragi in piept, dupa ce o pupi doar tragi o gura de aer. Eu iti recomand Dunhill negru, insa pentru inceput mai bine incerci Dunhill alb sau albastru. Filtrul acela mai special de la Parliament sau Sobranie te-ar putea ajuta pentru inceput, dar asta e doar o parere nu am de unde sa stiu . Si vezi ca nu e doar o incercare, Cosmin isi baga nasul unde nu trebuie dar are dreptate. Sunt unele sanse sa te apuci serios de fumat, dar nu e sfarsitul lumii, te poti lasa. Nu te amagi, e posibil sa nu fie doar o incercare . Sa nu crezi ca incerc sa te opresc, as fi ipocrit.