~stiind ca nu mo lovit sau ceva dar ma simt aiurea si imi bate tare inima fiindca cand so intamplat asta eu am trecut strada...
Sfat?~
nu mai trece pe strada aia!
Mergi la psiholog, tu esti un vas care ia forma apei in functie de situatie si nu e bine deloc pe termen lung, in loc sa fie invers, asa cum e realitatea.Trebuie sa iti gasesti o personalitate fiindca absolut mereu te lasi afectat de toate nimicurile si asta isi va lasa o amprenta adanca pana la maturitate si chiar mai departe asupra ta.
Nu pot frate. Iarta-ma, dar nu inteleg povestea. Invata sa scrii corect, daca vrei ca cineva sa iti citeasca si sa mai si inteleaga ceea ce scrii. Eu unul am inteles povestea amestecata toata alandala. Invata sa reformulezi propozitiile, sa pui semnele de punctuatie unde trebuie, si sa stii sa pui si cratima.
Deci fostul iubit al prietenei tale a venit sa se certe cu ea si tu ai plecat si ai lasat-o acolo cu ala?
Pai ce sa zic? da te-ai facut de ras rau chiar si eu rad acum cand iti scriu raspunsul
Cu ce m-am facut de ras? Ca nu am internvenit si mi-am vzt de treaba mea?
Pai da, este iubita ta, o lasi acolo sa se certe singura cu un ciudat care poate o lovea?