| BrightsLOVE a întrebat:

Hey.,vroiam sa stiu ca daca dupa radere trebuie sa te dai cu o crema impotriva petelor mici care apar pe piele dupa radere=]....sau e mai bine sa te eplilezi dacat sa te razi.=](eu ma rad pe picioare).=]

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Daca te razi, parul iti creste mai repede si e posibil sa te iriti : poti sa iti dai cu niste apa termala de la Avene care mai calmeaza pielea, crema de galbenele, fie o crema de corp/lotiune dupa baie, Niveal, Vichy, ceva mai de calitate. Daca te epilezi cu ceara, fa-o la salon si nu acasa, si desi 1 zi intreaga vei sta cu bubite rosii, parul creste mai greu, iar acolo dupa epilat iti da cu un ulei, pe care il poti inlocui acasa cu putin ulei de masline. Daca te epilezi cu crema, aplici doar o crema de corp pentru hidratare, nu te irita foarte tare; pa pa!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cristella a răspuns:

Date cu crem pentru copii, e mult mai bun.si e mult mai bine sa te epilezi deoarece dupa radere pielea este mai uscata, si uneori poate crapa.
iar dupa epilare si creste mai greu si ramine o piele mult mai catifelata(eu prefer epilare)

| DiazAndreea a răspuns:

Eu consider ca e mai bine sa te epilezi de ex cu o crema de la farmec decat sa te razi cu big-ul deoarece iti ingroasa parul si daca vrei sa te depilezi cu un aparat dupa aia nu vei suporta durerea.
daca vrei sa te razi pe picioare foloseste o crema pentru dupa epilare sau o crema pentru incetinirea cresterii parului, bafta

| Liviu a răspuns:

Eu unu ma barbieresc in cap nu am probleme,dau cu o crema de galbenele (se vindeca ranile mai repede)pe fata nu dau cu nimic
Iar cat despre iritatiii...
Eu bag mana in foc, fac pariu cu care vreti.
Eu in cap nu ma irit, dau in raspar, dau in toate sensurile, nu stiu ce e aia iritatie pe scalp
Insa pe fata, vai de capu meu ma irit ma fac ca dracu laughing)))
Depinde de cat de fina e pielea de pe picioroange.

| BrightsLOVE explică (pentru znstr):

Mersi:*