Raspunsul ramane aproximativ acelasi:spune-i exact ce simti tu pentru el, cu propriile cuvinte, care pentru el vor valora cat 1000 de citate sau alte fraze "de-a gata"; fii onesta cu tine si cu el, uneori cuvintele simple ascund cele mai profunde trairi.
Fii onesta cu el, daca sunt mesaje de dor dupa despartire atunci evoca intamplari speciale pe care numai voi 2 le-ati trait, tu il cunosti cel mai bine si stii ce vrea sa auda, deci spune-i ce vrea sa auda, atinge-i sentimentele.
Nu pot sa scriu mesaje vizavi de o situatie pe care nici macar nu o cunosc, insa sincer tu crezi ca merita sa trimiti mesaje in continuu unei persoane? caci dupa cum spui, i-ai mai scris; daca mesajele ar fi avut un efect atunci nu ar mai fi fost nevoie sa trimiti altele; poate nu aceasta este calea, cel mai bine ar fi sa vorbiti in persoana si sa fiti onesti, deschisi vizavi de ceea ce s-a intamplat si sa hotarati daca veti intoarce pagina sau daca veti inchide cartea. Ideea nu este sa fii orgolioasa, dar nici sa ii dai satisfactia de a reveni numai tu intotdeauna la el, ci sa fi rationala, discuta cu el, niciodata nu vei putea pune intr-un mesaj un tumult de sentimente.
Heei, multumesc pentru raspuns... dar nu suntem despartiti, problema e. ca a plecat din tara, suntem impreuna si mi-e foarte dor de el!
Raspunsul ramane aproximativ acelasi:spune-i exact ce simti tu pentru el, cu propriile cuvinte, care pentru el vor valora cat 1000 de citate sau alte fraze "de-a gata"; fii onesta cu tine si cu el, uneori cuvintele simple ascund cele mai profunde trairi.
Azi am avut o zi groznica, dar cand m-am gandit la tine totul a inceput sa mearga bine. Te sarut, eroul meu!
Mi-ai furat inima dar nu sunt sigura ca o vreau inapoi. E mai in siguranta la tine, pastreaza-o si ai grija de ea!
Te iubesc cu simplitatea care te caracterizeaza. Un mesaj mai complicat nu ti s-ar potrivi...asa ca...te iubesc!
anonim_4396 întreabă: