Până la urma e alegerea ta...
dar inainte de ati pune lentile de contact citeste asta...
, Este important sa fii constient/a de faptul ca, desi producatorii propun lentile de contact opace cu partea centrala transparenta de diferite marimi, exista si situatii (precum clipitul) cand partea colorata opaca a lentilei poate aluneca peste pupila.
De asemenea, marimea pupilei tale variaza constant pentru a se acomoda conditiilor de lumininozitate, asa ca uneori pupila poate fi mai mare decat centrul transparent al lentilei. In acest caz, vederea ta poate fi usor afectata.
In cazul anumitor lentile de contact colorate, pigmentul de culoare vine in contact direct cu structurile oculare. Acest fapt poate produce disconfort persoanelor cu o sensibilitate crescuta. Unii fabricanti au dezvoltat tehnologii de productie prin intermediul carora pigmentul de culoare este introdus in interiorul materialului pentru a evita acest disconfort.
,,
Nu stiu dar sunt de părere că lentilele sunt enervante rău de tot... dacă nu ai nici o problemă cu ochii ( adică din motive de sănătate )
mai bine renunta la idee...
Pai lentilele de contact se pot folosi doar o luna diin cate stiu eu si trebuie pastrate in igiena, dar cu toate astea te sfatuiesc sa nu iti strici ochii, sper ca te ajut cu ceva
Ms muult OnlyAnna...M-ai ajutat mult.asa e, m-am razgandit.Si mersi si Mary12, si tu mi-ai fost de ajutor dar nu pot da mai multe fundite
realorfantastik2 întreabă: