Buna.
Cel mai bine este sa devii indiferenta. Cand il vezi sa te uiti in alta parte, sa mergi cu capul pe sus. Vezi daca reactioneaza in vreun fel!
Sfatul meu, daca inainte vb cu ele ore in sir. si acum iti raspunde sec sunt 2 variante
1. ii place de tine
2. s-a maturizat sau s-a saturat de tine. sau il prinzi in momente in care are ceva de facut.(stiu sunt mai mult dar na.) ca sa-i atragi atentia..nu te lua dupa aia.)) ca nu o sa-ti functioneze iti garantez. uita-te fix in ochii lui si dupa ai 2 variante:
1. daca si el se uita fix la tine te bagi in seama cu el
2. daca nu se uita pur si simplu nu-l interesezi...
Asta te duce cu gandul la o alta chestie. adica poate vorbea cu tine cu scopul dee a te prinde cu garda jos si sa te,, tufa'' si s-a prins ca te lasi greu etc. pana mea. am deviat. in fine... iar motivele. intreaba-l ce-a facut, o duce bine, cu fetele cum sta, (subliniez, NU-L INTREBA DE SCOALA)) iese pe afara, etcc, de genul asta funda?
Ignora-l, sigur o sa functioneze! Asa cum el te ignora pe tine acum si tu esti atrasa de el, asa o sa se intample si daca il ignori tu!
Jur ca unele... zic ca un alearga dupa baieti sti. dar,, voi''(nu tu) veniti la noi sa va jucati cu,, cheia franceza''... sunt satul de astea ca,, voi''. Eu in momentul de fata cred ca in tot capul ala aveti doar un singur neuron, si in momentul asta si ala e plecat in vacanta))) P.S Ma cert cu capsunicaaa90 oricum o sa mearga..am putea vb mult mai bine pe mess. deoarece multa lume imi zice ca dau sfaturi bune. si dorinta mea e sa ma fac pshiholog. SO. good luck
Referitor la Cel mai bine este sa devii indiferenta. Cand il vezi sa te uiti in alta parte, sa mergi cu capul pe sus... mda pentru baiatul ala o sa insemne ca-ti dai aere, si o sa-l faci sa creada ca esti o increzuta si ca nu esti de nasul lui... si ca esti o fitoasa cu fumuri in cap. Capsuno invata sa dai sfaturi. si gandeste-te de 2 ori inainte sa publici ceva.
anonim_4396 întreabă: