*Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri. (A friend is one who believes in you when you have ceased to believe in yourself.)
*Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii. (Never explain–your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway.)
*Never forget the people who made you who you are.*She’s my best friend. Break her heart and I’ll break your face!
*Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei. (The best accessory a girl can have: her best friends.)
*Laughing until your stomach hurts is what friends are for.
*E mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie. (It’s much easier to turn friendship into love, than love into friendship.)
*You know you’ve got the greatest friends when the only time they make you cry is when you’re laughing too hard.
*Friends are forever. Boys (girls) are whatever.
*Good friends don’t let you do stupid things… alone.
*A true friend is like a good bra: supportive, hard to find and close to your heart.
*A best friend is like a 4-leaf clover, hard to find, lucky to have.
*Friendship is like China bowl: once broken, can be mended but crack is still there.
*A friend is one who knows you and loves you just the same.
*A friend is one who knows us, but loves us anyway.
*Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.
*Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
*Cel mai bun motiv sa mergi la scoala: prietenii.
funda?
• Esti locu'n care intotdeauna m-am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •
• M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea love struck •
• In mintea si inima mea o sa ramai toata viata • Chiar si atunci cand am sa mor si in mormant am sa-ti duc dor! love struck •
» Ce spun acum bagati la cap: Eu va iubesc cu adevarat. Pe tine surioara mealove struck. Si pe tine dragostea mealove struck »
? Multi cred ca pot gandi pentru noilove struck? Dar noi nu inseamna mai multilove struck? Noi inseamna doar 2love struck
? Mandria n-are loc in doi? Ca ea e prima care naste un razboi?
`• Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceput. •
"Fericirea e ca un ecou: stii ca e acolo dar nu`ti raspunde"
"Viata merge inainte, bine sau rau, ea merge"
"Am incredere doar in unul cand mi`e greu, si acela sunt doar eu"
"Fii atent la persoana iubita pentru ca intr-o zi vei putea pierde un diamant cautand pietricele"
"Zambetul celui care sufera e mai trist decat lacrimile celui care plange"
"Pentru cine m-a acuzat c-as fi uitat de unde am plecat, ma faci sa rad, niciodata n-ai stiut de unde am inceput"
"Acum tot ce va pot spune este ca am ridicat fruntea mult mai sus decat toti aceia care mi-au facut rau si stau bine!"
"Nu-i frumos si nu-i bine sa te crezi egal cu mine s-o mai faci si pe desteptu si sa uiti ce e Respectul"
"Toti aud ce spui Prietenii asculta ce spui Dar cei mai buni prieteni asculta si ce NU spui!"
"Am gresit din nou am oferit dragoste unde trebuia sa ofer indiferenta Am Intrebari De Pus Raspunsuri De Dat Ganduri De Ascuns OAMENI DE UITAT!"
"Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite-o dupa putin timp: zambeste si e dulce!"
"Inchid usa, sting lumina, trag oblonul si incui magazinul meu de vise nu mai vinde nimanui!"
"Chiar daca nu imi convine ceva arat un zambet de parca nu s-ar fi intamplat nimic."
"Cei care ma critica si ma invidiaza. vor doar sa ma schimbe pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata!"
"Vei cauta privirea mea, in fiecare "ea" din viata ta!"
"Nu-mi spune ca ma iubesti decat daca cu adevarat ma iubesti, pentru ca s-ar putea sa fac o nebunie si chiar sa cred asta."
"Sa tii la cineva este usor dar sa faci pe cineva sa tina la tine este greu!"
"Exista doua tipuri de oameni in lumea asta:eu si restul!"
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul!"
"Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi!"
"Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape."
"Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci."
"Fericirea e ceva ce nu se atinge niciodata dar pentru cautarea ei merita sa alergi toata viata."
"Nu merita sa plangi pentru nimeni! Iar cel care merita, nu te va face sa plangi"
"Obisnuiam sa cred ca am raspunsuri la toate intrebarile Dar acum stiu ca viata nu e intotdeauna cum vreau eu"
"Realitatea-i mult prea dura atunci cand dai de greu visele se spulbera chiar daca iti e bine nu mai zambi mereu"
"Nu ma las condusa, nu am dc sa admit, am o sansa'n viata sh'am invatat sa profit"
"Suficient de matura sa stiu ce imi doresc, dar suficient de copila sa ma prefac ca nu'mi dau seama"
"Imi iubesc prietenii, dar dusmanii ii ador, pentru ca invidia lor ma face sa fiu mereu, cu o treapta deasupra lor"
"Poate am aere'n cap asta e doar problema mea nu poti sa ma suporti asta e doar problema ta nu ma cunosti nu mai comenta ai grija d viata ta nu d a mea"
"Incerc sa-mi ascund calvarul numit depresie si zambesc fals doar pentru buna impresie "
"Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai de mult Poate nici n-ai observat De la un timp am mai crescut"
"Viseaza la ceea ce vrei sa visezi, du-te acolo unde vrei sa mergi, fii ceea ce vrei sa fii, ai doar o viata pentru a face ceea ce vrei sa-ti propui"
"Ne leaga de prea mult timp prea multe n'ai cum sa le stergi dar incepi sa uiti tot ce'a fost mai frumos si gresesti"
"Ce le tot pasa pe cine iubesc, cu cine vorbesc, de ce imi spun cum sa traiesc? E treaba MEA cum ma imbrac si doar a MEA cand ma dezbrac...cu cine, cum, unde si cat!"
"De ce oare vb u despre mine? de ce oare ma pui la un loc ca tine? in fata mea nu ai cuvant nu ma cunosti deloc, habar nu ai cine sunt"
"A avea prietenii e ceva frumos dar intodeauna ce-i mult strica!"
De atunci a trecut o saptamana si acum daca suna, am sa-l las cu telefonul-n mana in fine, bine poate-mi vine mintea la cap, mai vorbim.ca daca suna, suna ocupat. "
"Cel mai frumos cadou ce-l poti darui cuiva este PRIETENIA iar cea mai crunta razbunare este UITAREA!"
"Zambesc cand se vad plang cand se cearta si indiferent de fapta ei se'mpaca si se iarta"
"Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim gratis"
". am invatat ca uneori suntem nevoiti sa facem ceea ce trebuie si nu ceea ce vrem, chiar daca deseori ti'e "dor si doare"..."
"...copiii gasesc de toate in nimic...adultii nimic in toate."
"Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi..."
"Cel care te iubeste atunci când toti te dispretuiesc iti este prieten adevarat!"
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi, nodul tot ramane!"
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze…
Totul e ca o lume de cristal, iar eu sunt doar un ciob de sticlacrying…
Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind.
pune`i -STOP- cand te streseaza. Explica`i ca exagereaza. nu`ntzelege? abereaza? Spune`i -PA- si se calmeaza
Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
Te voi privi de sus.caci pentru mine esti DUS,de-acum ma vei visa. Dar nu ma vei avea
ce le tot pasa pe cine iubesc,cu cine vorbesc,de ce imi spun cum sa traiesc? e treaba MEA cum ma imbrac si doar a MEA cand ma prefac cu cine,cum,unde si cat!
te arunca in bratele altuia ca e ocupat, si apoi te face tarfa ca l-ai inselat
Dragul meu iubit,neagru si parlit Iti trimit din departare,un sicriu si-o lumanare
Dar in semn ca te iubesc Iti spun sincer ca glumesc!
Foaie verde si-o lalea, Pe profi naiba sa-i ia. Foaie verde tufanica, Astia creierul ne strica. Foaie verde liliac, Profu’ e aurolac. Foaie verde frunza-ndunga, Cand ii vad borasc in punga. Foaie verde ghiocel, Dirigu-i ca un purcel. Foaie verde hop-siasa Asta-i viata-n scoala mea!
te iubesc saritiar ochii pe pereti zugraviti daca te mai prin cu alta te prepar cartofi prajiti
Dragul meu chiftea prajită,
Tinichea hodorogită,
Te iubesc si te ador
Ca pe-un pui de curcă chior.
Doamne,Dumnezeul Meu,Da-mi vacanta Tot Mereu,Fa Din Doua Un Semestru,Fa Din Mine Un Maestru,Fara Scoala,Fara Teme,Fara Mate,Nici Probleme,Sau Macar Daca Se Poate Subiectele La Mate,Dar,Cu Tot Cu Rezultate
De-ar fi scoala o tigara si profesorii tutun, as fuma la nebunie sa ramana numai scrum (dati-o mai departe daca nu sunteti tocilari) sorry d mass da nu suport scoala
EMO=>E=eu, M=ma, O=omor
Stau singura si aplecata pe patul din camera mea incuiata{}si ma gandesc{}la cineva pe care il iubesc{}el nu isi da seama si nu inteleg de ce{}lacrimile mele ma cuprind dintr-un fior{}ascult la cd pleyer melodii triste{}lacrimi.am inundat casa{}
Cat ti la mine? 1% 2% 3% 4% 5% 6% 7% 8% 9% 10% 11% 12% 13% 14% 15% 16% 17% 18% 19% 20% 21% 22% 23% 24% 25% 26% 27% 28% 29% 30% 31% 32% 33% 34% 35% 36% 37% 38% 39% 40% 41% 42% 43% 44% 45% 46% 47% 48% 49% 50% 51% 52% 53% 54% 55% 56% 57% 58% 59% 60% 61% 62% 63% 64% 65% 66% 67% 68% 69% 70% 71% 72% 73% 74 % 75% 76% 77 % 78% 79% 80% 81% 82% 83% 84% 85% 86% 87% 88% 89% 90% 91% 92% 93% 94% 95% 96% 98% 99% 100% RASPUNS OBLIGATORIU
Ce parere ai despre mine? (sincer)
1.Nu te cunosc
2.Nu ma intereseaza persoana ta.
3.Ai reprezentat ceva pentru mine
4.Reprezinti ceva pentru mine
5.Lasa figurile
6.M-am saturat de tine
7.Prezenta ta ma lasa rece
8.Te iubesc
9.Tin la tine ca un prieten
10.Esti de treaba
11.As vrea sa fim mai mult decat amici
12.Tin la tine mai mult ca la un prieten.
13. Vrei sa fi prietena/prietenul meu/mea? astept ras
buzeacristina98: Da-l la toate lista si vezi ce culoare primesti:
~Rosu? - Te Iubesc!
~Galben? - Esti viata mea
~Mov? - Te plac
~Albastru? - As vrea sa fim impreuna rasp obligatoriu scuze l-am primit
um ma Crezi!
1)simpatica
2)draguta
3)cool
4)de treaba
5)rautacioasa
6)bombonica
7)tupeista
8)indrazneata
9)smechera
10)dulcica
Alege Dintre cele 10 VarianTe Hai Raspundeti ca sa stiu ce Crede despre mine.Trimite mai Departe ca sa Vezi si Ce Cred Ceilalti despre tine
1.Nu te cunosc
4.Reprezinti ceva pentru mine
5.Lasa figurile
6.M-am saturat de tine
7.Prezenta ta ma lasa rece
8.Te iubesc
9.Tin la tine ca un prieten
10.Esti de treaba
11.As vrea sa fim mai mult decat amici
12.Tin la tine mai mult ca la un prieten.
13. Vrei sa fi prietena/prietenul meu/mea? astept ras
1.Nu te cunosc
4.Reprezinti ceva pentru mine...
5.Te urasc
6.Lasa figurile
7.M-am saturat de tine
8.Prezenta ta ma lasa rece
9.Te iubesc
10.Tin la tine ca un prieten
11.Esti de treaba
12.As vrea sa fim mai mult decat amici
13.Tin la tine mai mult ca la un prieten.
14. Vreau sa ne combinam.
15. Daca nu as avea prieten m-as combina cu tine
16. Vreau sa ne combinam...astept ras
(scuze de mass dar raspunsul e obligatoriu)
Ce parere ai despre mine?
1 te iubesc
2esti cool.
3 esti d traba
4reprezinti ceva pentru mine
5 esti un(o) dulce
6 lasa figurile
7sunt indragotit(a) nebuneste de tine
8 esti draguta
9 tupeista
10 ma enervezi
scuze d mass
Sa vedem... Ce iti place la mine?
1) ~♥ Buzele. ♥
2) ~♥ Zambetul. ♥
3) ~♥ Parul. ♥
4) ~♥ Seriozitatea. ♥
5) ~♥ Privirea. ♥
6) ~♥ Totul. ♥
7) ~♥ Vocabularul. ♥
8) ~♥ Hainele. ♥
9) ~♥ Nimic. ♥
10) ~♥ Fidelitatea. ♥
11) ~♥ Ochii. ♥
12) ~♥ Corpul. ♥
Hai sa va vad! scuze de mass(raspuns oblicatoriu)
Sunt FeTiTzA Cu tupeu Si fAc NuMai Ce Vreau Eu Pe BaIeTi Ii LaS TaPeT Si ma JoC Un JoC DiScReT
Am nevoie de tine sa ma asculti.Am nevoie de tine sa nu ma uiti
te privesc, la revedere acum plec din visul tau, iti spun noapte buna, ingeras te voi iubi mereu
Ce simt pentru tine e mult mai mult decat un simplu "te iubesc" :X
PahareLe sus shamPania sa Curgha :X RespecT pentru FeteLe Care Iau FaquT Pe Fraieri Sa PlanGa
Pentru ca te iubesc :* Merit mai mult Nu crezi?! :d
Nu-ti mai manjii fata' cu lacrimi de iubireee =x Nu-mi cere sa te iert :*. Stii ca nu-mi sta in fire :d
nu stiu' cum suna :* dar fericirea mea consta in a fii impreuna;>
il iubesc da prostu nu-si da seama.
te-am cunoscut intimplator cind sufletul imi era pustiu si m-am apropiat de tine fara sa vreau, fara sa stiu!
te doresc din ce in ce mai mult, si sa stii ca n-arunc vorbe in vant, tot ce spun acum e din inima mea, acea care de fapt acum e a ta. ti-am daruit-o cu un scop, s-o modelezi asa cum vrei Insa sa nu te joci cu ea, orice greseala o poate afecta. dar chiar si asa te va ierta pentru ca in ea esti tu cu toata fiinta ta, te iarta mereu atunci cand gresesti doar pentru faptul ca stie ca ma:X
Ciaw. :*
Când amintirile revin, ridic paharu' plin!
"A nega că încă il mai iubeşti e ca şi cand ai incerca să faci curat ascunzand toată mizeria sub covor!"
Daca as fi copil mama mi-ar spune ca totul va fi bine, daca as fi copil mi-as lua jucarie si as uita totul, daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, dar nu sunt, azi toate astea ma streseaza, as vrea sa mai fiu macar acum putin copil…
Există acea persoană ..care te schimbă atât de mult încât îţi este imposibil să îţi mai aduci aminte cum erai înainte ca ea să intre în viaţa ta.
Ramai acolo si nu inainta spre mine! Fara tine imi e mult mai bine!
Trebuia să rămân copil şi timpul să fi mers încet, eu să fiu veselă mereu, chiar şi fără internet!
Şi n-ai să mă vezi că mă plâng, n-ai să vezi că mă ascund. Sunt pur şi simplu ceea ce sunt! Şi încă o dată iert, dar nu uit!
✖ Și vine vremea când realizezi că niciodată nu o să fii destul de bună pentru unii oameni, dar asta nu e problema ta. Este a lor
Oamenii nu uită niciodată lucruri ce încă îi mai fac fericiţi.
• Chiar daca unii nu ne lasa sa traim, privim inainte si ironic le zambim.
Chiar dacă prăfuit, zâmbetul o să îmi rămână!
Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te simti bine acum!
Plaseaza-ti idealurile suficient de inalt, ca sa te inspire, si suficient de jos, ca ele sa te incurajeze la fapte
Nu am fost niciodata de acord sa fac anumite lucruri doar pentru a fi pe placul anumitor persoane.
Viata este prea scurta, am prea putin timp la dispozitie pentru a putea face tot ce imi doresc eu ...cu atat mai putin am timp sa fac ceea ce doresc ceilalti.
Sunt asa cum vreau eu nu cum vor altii chiar daca asta va duce la izolarea mea de ceilalti..Am ganduri si dorinte si in fiecare zi actionez sa le aduc mai aproape de mine, sa le traiesc.
Asigura-te si tu ca ceea ce faci e ceea ce vrei.
° •. Urasc oamenii falsi, care nu vad dincolo de aparente, oamenii plictisitori cu care nu ai ce sa vorbesti, sa glumesti..., oamenii lingusitori, care iti sunt prieteni doar cand au nevoie de ceva. E chiar atat de greu sa fim diferiti?
un sprijin intr-un moment delicat al vietii cuiva face mai mult decat o mie de cadouri, un zambet dat din inima si o privire plina de mandrie sunt adevarate alinari ale sufletului.
niciodata nu e prea tarziu`! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! cand toti prefacutii se prefac k` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`?!
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist.
♥Mandria ti-a ramas cea mai mare avere, zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere.
♥]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[♥
Eu Sunt Aeru` Sh Vantu`/Tu Ejt| Cerul Sh Pamantul/Eu Sunt Dragostea Curata/Tu Iubirea Adevarata!
invata sa suferi de vrei sa iubesti, invata sa fii liber de vrei sa traiesti, nu dispera cand viata te apasa si nu plange de-al tau destin, caci dupa lacrimi viata-i mai frumoasa, cum dupa soare ceru-i mai senin.
MaryaSiAtÂt întreabă:
Twister09 întreabă: