In lumea asta orice se poate intampla! Oricum in ziua de azi,cand deschizi radioul nu auzi o Chritina Aguilera,un Beatles, Scorpions, un Julio Iglesias.Auzi toti afonii care s-au lansat peste noapte,cum ar fi Dony,Dj Harra, Oana Zavoranu, si toti astia. Daca are si Romania un cantaret sau 2 calumea care traiesc. Daca nu ai voce,si nici nu prea stii sa respiri melodic, dar totusi iti place muzica, poti sa te chinui.Adica cand asculti o melodie incearca sa bati ritmul cu piciorul sau cu palma intr-o masa.Astfel iti vei ridica la un nivel mai inalt urechea muzicala. Urmand cateva lectii de chitara,tobe, sau orice instrument la care crezi ca te-ai pricepe, poti sa te ridici la un nivel instrumental mai inalt! Funda? plsss
Ai putea,daca ai pile sau rude care sunt in industria muzicala si au cum sa te lanseze,dar nu-ti recomand daca nu ai niciun fel de pregatire[daca nu ai voce,si nu sti sa canti la niciun instrument]. Daca vrei sa fi vedeta,si nu ai voce,poti incerca sa canti la un instrument: tobe, chitara, clape...si sa intri intr-o formatie[daca vrei sa te arunci cu capul inainte si sa fi o celebritate],dar sa iti stii foarte bine instrumentul si sa-ti placa muzica,sa fie o pasiune, nu asa, ca vrei tu sa fi vedeta.Asa cum a zis si @BigBang, la cati afonii sunt...mai vrem si noi sa vedem lume care CHIAR FACE MUZICA.In orice caz succes, te poti astepta la orice de la viata.
Sanse ai!
Dar mai bine ai mila.
La cati afoni"ne incanta"in prezent,"muzica nu mai e muzica".
Bineinteles, unii chiar reusesc sa cante, altii doar scot sunete.
salut
Cred.
Crede`ma.Eu de 5 ani muncesc la o voce si la respiratie in melodii.
Cred`ca daca depun putin efort,o sa devii mai mare ca Lady Caca.
Iar in ziua de azi, orice "cantaret" nici nu are voce, iar melodia lor e de Rahat.
Stiam niste cantareti ca nici nu stiu ce`i aia o melodie De Dance.Sau hip`hop
Iti garantez!
freshandrei întreabă: