Pai da. Asa sunt parintii. Exact gandirea aia comunista, cum imi place si mie sa zic
Dar nu trebui sa te superi pe el, pana la urma iti vrea doar binele, chiar daca nu il produce.
Nu prea avem o solutie pentru asta, din pacate
Tot ce pot sa zic este sa ii mai acorzi timp. Sigur o sa fie totul bine. Siguuur. ^^
Părinții mei nu au pretenții dacă am sau nu iubită. Ca să-l faci pe tatăl tău să înțeleagă că îți este prieten, poți vorbi cu prietenul tau și să-i faci o iubită, astfel el o să înțeleagă că are deja o fată și că nu e cu tine împreună.
Nu iti trebuie un raspuns eplicit, iti trebuie unul potrivit. Si poate nici macar unul ptrivit, stii ca daca ii aduci un argument tatalui tau, totul se va rezolva? Asa de bine iti cunosti tatal?
Desi asta ai cerut, nu o sa zic asta.
Stii care este diferenta. Poti cauta si in dex si sa ii dai sa vada.
In viata, ai nevoie si de astfel de persoane, de prieteni. Nu poate sa iti interzica sa nu mai ai prieteni. Poti sa ii zici ca o sa stai mai putin cu el, sa ii dovedesti ca iti este prieten. In timp, o sa reveniti la normal. Nu ai cum sa ii aduci la cunostinta perceptia ta. Sau poti, dar nu sunt sigur ca o sa inteleaga.
Ce poti sa faci, este sa continui si asa, nu il lasi pe tatal tau sa vada ca esti afectata. Daca nu esti afectata inseamna ca, chiar nu este "iubitul" tau. Si asa sigur o sa observe si tatal tau, ca nu ai nicio problema cu asta, si o sa te lase dupa sa stai iar cu el.
Diferenta i-am spus-o si el tot o tine pe a lui ca cica e același lucru. Faza este ca el nu ma lasa sa am prieteni baieti pentru ca lui ii este frica sa nu se intample ceva intre noi, are mentalitatea aceea comunista in care crede ca daca vorbesc cu un baiat m-am îndrăgostit de el, cam asa ceva. Cat despre varianta in care sa creada ca nu sunt afectata am incercat o si tot fara succes, daca nu vorbesc cu el nu mai are nici o treaba, dacă vorbesc ca de ce vb. Si tot asa ma ține. Oricum, mersi mult de raspuns?
Le e frica sa nu faci treaba cu mustarul care e in crestere. Stai in secret cu el
Nu fac eu din astea de pe acum? cat despre statul in secret nu de parca ar fi iubitul meu si sa ma duc sa ma pup cu el pe la colturi, pur si simplu cand ies cu el mergem cu bicicletele si prin parcuri, atata tot, dar nu stiu ce o fi in mintea lor?
In loc de semnul intrebarii am pus emojiuri dar nu stiu de ce a aparut asa
Au vazut multe stiri si nu au incredere. E cam riscant sa ai copila de crescut santeti ca aurul, toti vor sa va fure
Au vazut multe. Si din cauza ca au văzut multe se comporta asa. Adica nu inteleg ce mi ar putea face baiatul asta. Atâta timp cat il cunosc de 8 ani..si seara cand mai iesem la mc sau cu alti prieteni statea cu mine si ma fucea pana acasa..nu găsesc nimic dubios la el. Amandoi avem 15 ani, nu de parca ar fi unul de 20 de ani. Chiar nu stiu ce sa le mai spun ca sa ii conving. Si e prieten, NU iubit..ca daca era iubit na. Era altceva
Asta e, tara noastra e (estul salbatic) si trebuie sa inveti autoaparare ai timp de ala cand iesi afara
Oricum eu seara nu prea mai ies de cand nu ma mai lasa tata cu el (si cu baietii) si cand ies cu fetele venim acasa pana in ora 19 ca sa nu ne prinda noaptea. De autoaparare eu zic ca stiu cv. Am facut judo pe la 10 ani si am putere in mâini si picioare. Dar e cam egal cu 0 pe la ce drogati sunt nu prea ai cum sa te aperi ca fata.
Pistol cu bile de cauciuc, impuscat direct intre picioare cand dai de unu