| Peaches a întrebat:

Heyy TPU! Am o problema destul de importanta si as dori sa va cer sfatul.
M-am intalnit cu o fata cu care am fost destul de buna prietena cand eram mici (dupa 6-7 ani in care nu ne-am vazut). Si am aflat ca s-a apucat de fumat. E mai mica cu vreo 3-4 ani decat mine si e in clasa a 7-a. Eu tin la ea si ne intalnim des, impreuna cu foste colege de-ale mele si alte fete de la ea de la bloc. Nu vreau sa se autodistruga fumand de la varsta asta. Adica, daca ar fi mai mare cu vreo 4-5 ani decat e acum, n-as avea nimic impotriva. Plus ca fumeaza zilnic. I-am explicat ca nu e bine sa faca asta, cel putin nu acum sau nu atat de des. Si nu a spus nimic. Cum s-o conving sa se lase de fumat? Nu ii doresc decat binele! Mama ei stie si o lasa in pace. Am vorbit si cu celelalte fete si nici lor nu le prea convine situatia. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| UrsuletuChocolatiu a răspuns:

Incearca sa-i arati partile rele din chestia asta, nu faptul ca ii distruge sanatatea. Chestii la care ea tine mai mult, imaginea de exemplu. Nu te mai inalti daca fumezi de la o varsta asa mica, iti miroase parul, iti distruge dintii, cheltui o gramada de bani din care iti poti lua altceva etc. Bafta!

4 răspunsuri:
| xBlackUndergroundx a răspuns:

E problema ei. Oare ei i-ar pasa de tine?

| Peaches explică (pentru xBlackUndergroundx):

Cred ca i-ar pasa, fiindca suntem destul de apropiate. Multumesc oricumwinking

| Peaches explică (pentru UrsuletuChocolatiu):

Multumesc frumos pentru sfat! Eu si prietenele mele vom incerca sa ii atragem atentia asupra aspectelor punctate de tine. Plus ca parerea noastra generala e ca fata respectiva incearca sa fie ceea ce nu este de fapt. Multumesc inca o data! :*

| UrsuletuChocolatiu a răspuns (pentru Peaches):

Probabil vrea sa para ceea ce nu este, poate nu primeste niciun fel de atentie in alte situatii si asta a impins-o sa se apuce. Sau doar anturauj este de vine, sa faca si ea ce fac si ceilalti. :*