Pfff...ce situatie grea Uite ce zic eu: lasa.i pe aman2 o perioada si vezi cum se comporta fiecare. Cel cu care te vei intelege mai bine in perioada asta de repaus va fi cel mai potrivit Si cred ca Claudiu ar fi cel potrivit din moment ce si tu ti la el. Poate ca si el tine foarte mult la tine dar nu e sigur inca de ceea ce simte. Orice ar fi asculta.ti instinctele si in special inima. Sper ca te.am ajutat acolo putin. Sper sa ma anunti in legatura cu ce s.a intamplat :3 Sunt putin curioasa
Pai eu acum sunt cu Mihai. si daca il las sunt sigura ca nu o sa mai vorbim iar eu o sa continui sa vorbesc cu Claudiu.Stiu ca si Claudiu tine la mine, mi-a spus'o si el, si maicasa si toate persoanele care ne vad cum ne comportam cand stam unul langa altul(ca prieteni). Inima mea l'ar alege pe Claudiu dar stiu ca nu ma pot impaca acum cu el, relatia nu ar tine si ne'am departa mai rau. Si da.te voi anunta! :*
@Elyon001 cred ca soarta a decis ce trebuie sa fac nu mai sunt cu Mihai..Sa vad ce fac cu Claudiu acum pentru ca mi se pare ca vrea sa ne impacam :X mi-a luat cadou de mos :3