Nu Ce bine Tu faci? Noi ne uitam la filme, mergem in excursie si mergem in parcuri Daca nu faci scoala, tu ce faci? Funda?
Noua ne aduce diriga un arab ca sa-l intrebam despre cultura lui si chestii, excursie nu ne da voie inspectoratul sa facem. picnic intr-o padure, mergem la gradina botanica, la muzee, la film si altele. Voi ce faceti?
Nu suport chestiile astea ..pe cine vreti sa impresionati? bine, inteleg, un chiul mik odata sau de doua ori, dar nu mereeeeu! Stiu k ai glumit acum dar unii as fac si nu se gandesc la viitor...
o, vai tu, persoana serioasa care se gandeste la viitor, mult noroc! Da, o sa stau mai mult prin cafenele si asta e.Decat sa ma uit la Morometii(pe care l-am vazut si am citit si cartea), sau la un film banal, mai bine stau linistit la o cafea si povestesc cu prietenii despre...viitor! Probabil nu ai mai mult de 16 ani, si lumea ti se pare ingusta...ai sa cresti si ai sa vezi mult mai multe(sper)! Oricum, bafta cu viitorul(o sa ai nevoie)!
Pe noi diriginta ne duce sa vizitam cateva licee. Profa de romana ne duce sa vedem un film.:d. Iar unii se duc la activitatii sportive pe la Iasi. Bacau. ( Nustiu exact in ce orase.). A. Si cica ne mai duce tatal unui coleg sa plantam copaci.
Da nu pe totii. Doar cei bunii la sport. ( Asa ca mine ))
Da dragule, lasa k o sa stai in cafenele pan` la 60 de ani k "iti dau" aia bani. treaba voastra fratilor faceti ce vreti! Crezy k mie imi place sa ma uit la filme educative si sa stau sa adorm la istorie si chestii? NUU, dar trebuie mai! BAFTA SI TIE, crede`ma, o sa ai mai mare nevoie ca mine!
Fiecare cu viata si parera lui Ok? Daca esti mai mare ca ea ( ceea ce nu prea cred ) nu inseamna ca trebuie sa ai si aere de superioritate.
Nu o sa ai un viitor prea stralucit daca stai numai prin cafenele cu prietenii. Crede-ma cand o sa iti cauti un job nu o sa te ajute prietenii si nici cafelele!
anamaria120 întreabă: