| ToxicG a întrebat:

Heyy,vreai și eu niște statusuri triste...da triste rău. și nu de dragoste!

Fundita la cele mai TRISTE!

Răspuns Câştigător
| mariutsa1234567890a a răspuns:

✘Niciodata nu realizezi cit de mult iti place o persoana, pina cind nu o vezi cu cineva ✘
Sfarsitul nu se programeaza.el se simte... si atat!
Ce ai in suflet, te priveste doar pe tine!
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten, oricum te va rani din cand in cand, iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta!
In viata, sunt momente cand in ochi nu sunt lacrimi, dar in inima e un ocean intreg. dusmanul cand nu te poate strange de gat, iti strange mana
iar cand iti pica in fata smerit, isi pune sub genunchi inima ta. Falsitate!? - Peste tot. Prostie!?-La toti. Minciuni!?-Mereu. Tristete!?-Intotdeauna. Fericire!?-Citeodata. Iubire!?-Aproximativ. Asa e viata.
O persoana spune 4 minciuni pe zi, 1460 pe an. Pana la varsta de 6 ani, un om spune cam 88.000 de minciuni. Cea mai comuna minciuna este: "Sunt bine!". Exista oameni care te vad ca pe o tigara: trag ce-i bun din tine, te arunca si apoi te calca in picioare!
si uite..asta e un blog. https://plus.google.com/u/0/101433081005019503344/posts
Si aici sunt foarte mult poezii triste, daca totusi ai timp poate arunci o privire pe el. merci!:*

7 răspunsuri:
| nicosweet a răspuns:

Tu m.ai inselat si te.am iertat. Dar de data asta nu te mai iert Rana e prea adanca in piept

Adu.ti aminte de cate ori te.a mintit si de cate ori te.a ranit. Nu.l mai poti ierta sad. nu mai indura inima.

Eu ti.am dat rau imi pare jumatate din inima mea. Tu in schimb vorbe goale, si nu te mai pot ierta

Şi-mi zic Aş vrea să-i spun ceva Da, nu e vina ta, tot ce se-ntâmplă e sortit să fie
aşa cu sau făra ea

Si realizez ca pot [Sa uit tot]? Ca si cum n-ar fi existat deloc Intorc privirea peste umar, intalnesc un altu in drum poate am pierdut ce aveam pentru altceva mai bun?

Nu are rost t uiti in oglinda si zici ba esti prost [da] baa cum ai putut baa s o lasii sa plece? cand tu o iubesti si ea te iubeste?

| nicosweet a răspuns:

Am intrebat-o ce-i cu ea,
Si m-a privit in ochi cu bagare de seama,
Incercand sa-si dea seama ce-nseamna, intrebarea mea,
Si daca nu cumva, ar fi mai bine sa nu raspunda la ea...
Si s-a oprit din a aluneca, stergandu-si lacrimile cu maneca,
Spunandu-mi ca n-are nimic,
De parca n-aveam dreptul sa-i stiu suferinta...
Mi-a spus ca e doar suparata un pic

| nicosweet a răspuns:

Si scriu cuvintele, mi se transforma-n arme, Cum ti se schimba sufletul in fata unei drame

unt momente in viata in care oricum ti-ar sta corpul sufletul ti-e in genuchi

Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La Dragoste si sex, statusuri?

| ToxicG explică (pentru mariutsa1234567890a):

Poeziile de pe blog sunt prea frumoase

| mariutsa1234567890a a răspuns (pentru ToxicG):

Le-ai citit pe toate?
Multumesc. : ||
P.s> versuri proprii!
Acolo e descrisa fiecare zi. fiecare fapta, fiecare cuvant! viata mea de fapt.

| ToxicG explică (pentru mariutsa1234567890a):

Nu am avut cand sa le citesc pe toate dar oricum sunt superbe

Întrebări similare