Cred ca cel mai bine mergi la farmacie și întrebi acolo. In felul asta, te vede și farmacista și vede dacă ai acnee puternica. Daca ai timp, poți sa mergi și la un medic dermatolog.
Eu am folosit Zynerit. Il găsești la farmacie și ce-i drept, este puțin cam scump(nu mai știu exact prețul pentru ca l-am folosit acum 2-3 ani, când aveam nevoie).
Mie mi-a uscat complet coșurile.
De asemenea, poți sa încerci niște măști naturale cu miere, gălbenuș de ou, sau ulei de cocos.
Toate ajuta pentru a avea o piele mai fina și pentru a scapă de petele roșii.
Eu una, nu recomand crema de galbenele. Daca ai tenul gras, nu o sa te prea ajute. Crema de galbenele este în general buna pentru pielea uscata, crăpata și pentru arsuri.
Succes!
Denisa,iti recomand BREVOXIL. Incearca si o sa ma pomenesti, e un unguent, costa vreo 20 de lei dar te tine ceva timp.
Buna denisa. am si eu la fel probleme cu acneea. eu folosesc pudra de argila. de la aslavital e vreo 10 lei in farmacie este foarte buna. in aprox o sap scapi de cosuri. trebuie sa faci un gen"tratament" cu ea
Fundita?
Cred ca pana la urma voi merge la farmacie, nu mai imi fac masti sincer am incercat de toate si parca mai tare imi ieseaua.
Mai bine te-ai duce intai la un dermatolog si iti zice el ce sa iei
yayn întreabă:
danutzadana întreabă: