| RedNightmare a întrebat:

Heyyy, am 17 ani si... Nu am fost niciodată intr-o relație, da da da da, ați spune că sunt mulți ca mine, da, aveți dreptate, doar ca deja ma înghite depresia cu totul, nu știu de ce, dar cred ca singuratatea e unul dintre motive, sunt inalt, nu gras, nu urât și totuși, mă tem să îmi deschid sufletul, de fapt... Pur și simplu sunt timid, e suficient sa schimb cateva cuvinte cu o fată și deja încep să tremur și să transpir, dar acum chiar am inceput sa ma simt uitat de toți, ma poate ajuta cineva dându-mi un sfat pentru inceperea unei relații? Vă rog fără glume căci deja nu mai am putere să le suport!

Răspuns Câştigător
| Teooooop a răspuns:

Ei,prima oara afla lucruri despre fata pe care o placi, sa ai grija sa nu afle. Daca e de treaba si Draguta ii poți da mesaj pe anonim fără a părea disperat iar dacă ai noroc bine dacă nu nu, nu te consuma, așa sunt si eu.Cand o sa îmi găsesc pe cineva care mă place si l, plac, atunci mă pun cu el.Si nu ți fie Rusine de fete, baga te in seama

5 răspunsuri:
| NoDepression a răspuns:

Ai Facebook?

| RedNightmare explică (pentru NoDepression):

Https://m.facebook.com/mishka.bear.182?id=100042292742048&changedcover=1
Dacă ai Instagram scriemi terog pe ig pentru că Facebook-ul ma cam enervează, pe ig sunt înregistrat ca _the_end_of_memeache_

| Sofer a răspuns:

Incearca in mediul online. Asa prinzi incet curaj. Fa-ti un grup de prieteni unde sa cunosti fete.

| Andreeush a răspuns:

Înainte să îți faci o relație încearcă să îti faci prieteni și să îți învingi emoțiile.

| FaraNume1245 a răspuns:

Nu-ți face o relație doar de dragul de a avea una. Când o să vadă fata că nu ești bărbatul de care are nevoie și o să te înșele, n-o să știi cum să reacționezi și o să-ți faci mai mult rău singur.