Probabil in acel baiat cam umblau hormonii, daca intelegi, nu a vrut sa isi bata joc de tine considerandu-te o fata speciala. Iar daca a zis acest lucru sigur te iubeste.Altul nu ar fi facut la fel, ci ar fi incercat sa te faca sa accepti.Ai avut un prieten de invidiat. :*
De fapt nici nu te iubeste si de fapt pur si simplu nici nu mai vrea sa fie cu tine ok? Deci acesta i cel mai clar raspuns acum pe bune! Asa ca mai bine vezi ti de viata ta si nu i mai acorda nicio atentie ok?
Andru_8700... daca am avut un prieten de invidiat ...acesta nu se numeste asa! nu cred ca atunci cand introduci cuvantul iubire mai poti sa-ti bati joc. e ceva inuman! gandeste-te oricat de mult ai iubi pe cineva nu cred ca ai cum sa inseli sau sa o lasi ..asta nu e de apreciat
Tare necopti mai sunteti, nu ca are pe alta s-a referit tipul, el dorea sex si poate ca ea nu avea asupra ei in acel moment
Adica si-a gasit alta si nu vrea sa te insele asa ca s-a despartit de tine.
Probabil a gasit pe alta sau s-a plictisit de tine. Eu sunt baiat si asa am facut si eu. ma rog nu sunt mandru de asta .
anonim_4396 întreabă: