Sticluta cu otrava,gaze fete flori baieti,bum bum, ascunselea, hotii si politistii, telefonul fara fir, adevar sau provocare
Adevar sau provocare`, Dracu si culorile` Vase.a scunselea` Tenis`voiley Hamball` (mai detoate cu mingea) Sticlutza ca`otrava` tel. fara fir` Paii( dracul si culorile` unul este dumnezeu altul dracu`si ceilanti sunt culorile dumnezeu le spune la fiecare in parte cate o culoare si cand dracul ghiceste o culoare dintre toate cele se duce si trebuie sa.l prinda poe ce.l cu culoarea aceea daca il prinde trebuie sa fie drak cu el acela baiat/fata prins/aCam att funda?
Eu stiam florile dracului oricum nu conteaza un copil e "dracu" de obicei un baiat el trebuie sa ii ceara "vanzatoarei" diferite flori daca nimereste floarea care i-a ziso vanzatoarea unui copil dracu il alearga pe acel copil si trebuie sa il prinda pana sa intre in casa. gari gari stop:un copil se duce in fata si pune un cuvant ex: spune incepecu litera "i" se termina cu "e" are 6 litere si este un animal dca un copil gaseste cuvantul cel din fata alearga pana este prins de cel care a gasit cuvantul.
Il stiu nu prea imi place da hai sa il spun si ie dumnezeu dracu si culorile adica dumnezeu sta mai incolo si vine la voi va zice o culoare si se duce pe urma dracu trebuie sa ghiceasca culoarea daca a ghicito fugi repede la dumnezeu faca ca dracu sa te prina sper ca ai priceput ideea funa?