As vrea sa vorbesc cu tine. da-mi id tau.
vreau sa iti spun unele lucruri pe care nu le pot spune aici.
Nu e normal ceea ce ti se intampla.incearca sa vezi care este motivul pentru care ti se intampla asta . `Fa-ti un iubit si stai linistita( e doar parerea mea)
Asa am patit eu cand m-am simtit atras de singuratate si m-am lasat de fete iar acum viata mi se pare mai frumoasa. Incearca macar sa nu te mai atragi de nici-un sex pentru ca e normal sa nu vrei o relatie in vremurile actuale. Nimeni nu te va arata cu degetul oricum sau poti sa alegi calea baietiilor dar o sa ai multe greutati cu ei.
Nu sunt in situatia ta dar incearca sa nu te mai gandesti si sa te gandesti mai mult la baieti daca chiar nu poti face nimic ar mai fi o singura solutie. un psiholog. si nu o spun in bataie de joc sau ceva de genul. sun foarte serios si ar si o solutie asta. am cunoscut destule fete care sunt pe invers. ori sa astepti sa mergi cu fete si daca se intampla vreodata sa te indragostesti de vreun barbat atunci te poti schimba dar nu iti propun asta. ori la psiholog. si asta iti propun multi vad psihologul pentru nebuni. insa nu este deloc asa. nu am mers niciodata insa daca as avea vreo problema nu as ezita sa ma duc.
Daca erai baiat.te luam la injurat.Dar asa oricum e fains a vezi 2 fete cum se saruta, ma rog pentru tine e o problema.Cred ca ar trebui sa ti scoti prostiile din cap si sa uiti de dragoste ca nu doar asta e prioritar in viata, cautati o ocupatie ceva.
anonim_4396 întreabă: