Ai scris
- in față mea oamenii aceia sunt niște simplități umane
- nu pot sa le spun părinților ce am scris aici deoarece ei nu înțeleg, sunt niște comuniști infecți
- vreau sa ma las de liceu, mai am doar un an, but îi boring, colegii simpluți sa le zic asa
Dacă faci ce ai scris aici - am avut și gânduri negre, suicid și alea, deja asta în mintea mea a devenit ceva normal și simplu și pot sa o fac oricând
ABSOLUT NIMENI nu o să observe că nu mai exiști, nici măcar părinții tăi.
E și asta ceva,am o parte în mine mai întunecată așa care vrea sa vadă cine o sa sufere, prieteni, părinți, prietene... știu ca sună ciudat buttt, știu ca nu o sa observe, dar nu contează asta dacă o iei așa..., mie întotdeauna mi-a plăcut supranaturalul și nu numai asta, dar e greu și nu știu cât o sa mai rezist
Pune mana serios pe carte si invata, ca fara BAC nu ajungi decat muncitor necalificat si cu salariul de 1800-2000 lei nu iti vei pemite sa-ti iei nici o chirie, nici in Braila si nici in Timisoara.
Oricum chiria aia se va intampla cel mai recent peste 2 ani de zile, DUPA ce vei implini 18 ani si vei avea deja servici, ca nu-ti da nimeni o chirie ilegala la 16 anisori si fara nici un ban.
Invata sa-ti respecti si parinti ca aia te-au facut si te intetin, aia iti dau sa manaci si te tin acasa ca o putoare, fara chef de invatat.
Mie îmi pasa DOAR de mine însumi în general. Așa se întâmplă când sugi lapte la mama.
TREBUIE sa ma simt foarte bine și fericit. Și ce sau cine te împiedecă?
but în mediul online. Aia nu e iubire, nu e nimic.
voiam sa fie DOAR a mea. Așa. așa! Ca un obiect propietate personală! Mișto!
cred ca și droguri neapărat. Perfect, așa termini repede!
Ce sfaturi mai vrei? Că le știi pe toate!
Am citit. E greu... A avut și sora mea dar a trecut peste mergând la un psiholog și a ajutat. Inițial ea pierdea timpul cu baietii (mama credea că e lesbianca cum dracu se scrie). Avea 3 iubiti în acelaș timp am avut ghinionul să o văd cum se,, distra,, cu toți trei. Am trimis-o la un doctor ( am uitat cum îl chema) I-am zis ca daca face chestia așa nu îi voi spune mamei