| MihaiAlexa a întrebat:

Hi,mă numesc Alexandru, am 16 ani șiiii nu știu ce să mă fac,sunt plictisit de viață să I zic așa, sunt tipul ala de persoana timida,care nu poate sa tina o conversație,nu prea ma pricep la faza asta,,comunicarea",nu îmi plac oamenii în general, nu ma pot uita în ochii lor,dar nu sunt genul ala care le pasa de ce zic alții,in față mea oamenii aceia sunt niște simplități umane,de un timp mă enervez din orice,dacă vrea cineva sa vorbească cu mine ma enervez și as face orice sa tacă odatălaughing,și revenid nu știu ce dracu sa ma fac,nimeni nu ma înțelege pe deplin,nu pot sa le spun părinților ce am scris aici deoarece ei nu înțeleg, sunt niște comuniști infecți,nu mai simt nimic,bucurie fericire și alea,vreau sa ma las de liceu,mai am doar un an,but îi boring, colegii simpluți sa le zic asa,vreau sa ma mut singur într o chirie ceva,sa muncesc sa nu mai cer bani părinților, sa ma distrez cum îmi place mie,singur,uitându-mă la filme și mâncând orice ca un animal,cam asta mai îmi place mie din viata asta,am avut și gânduri negre,suicid și alea, deja asta în mintea mea a devenit ceva normal și simplu și pot sa o fac oricând, dar parca îmi e puțin frica,nu vreau sa ma doară nimic,mie îmi pasa DOAR de mine însumi în general,vreau și TREBUIE sa ma simt foarte bine și fericit dar nu prea este asa,anyway,nu știu ce dracu sa fac,mereu seara ma apuca crizele, câteodată mai plâng, cred I mean nu prea plâng eu asa,am plâns acum o luna ca prima mea,,iubire,, sa I zic asa mi-o spus,, pa,, dar după am revenit la ea, am stat o luna cu ea, bine este din Timișoara si eu din Brăila but în mediul online am vorbit chiar și 6 7 ore pe insta și vreo 4 5 pe lol wild rift ne jucam, a fost foarte frumos dar depărtarea asta mneah...am renunțat ca mi făceam rau singur, eram gelos doar când vorbea de un băiat, un prieten de al ei,voiam sa fie DOAR a mea,dar nu
s-a putut,aia e,nu mai vreau alta persoană în viata mea,vreau ca ea sa rămână prima și ultima mea iubire, but revenind cred ca mai pot rezista luna asta, de la anul...neah nu prea cred ca o sa mai rămân pe,,aici,,,vreau de sărbători sa mănânc ca un animal,sa beau energizante, sa simt adrenalina, omggg,de abia aștept, deci eu trăiesc doar ca să ma mut singur,sa am banii mei,sa mi cumpăr mâncare și energizante și tot ce e nesănătos, cred ca și droguri neapărat, sa ma simt bineee, și vreau sa vad și eu niște sfaturi alea alea,nu îmi spuneți ca sunt mic ca nu știu încă ce e viața, nu trebuie sa trec prin realitatea asta de rahat pentru a vedea cum e,știu ce e realitatea, nu exista nici o speranță,totul e de rahat,dacă zici ca aveam vreun viciu sa zici ba pentru asta trăiesc ca mi place,dar nu există, orice sa ma facă sa trăiesc but nu EXISTA, e greu, hai cu sfaturile aleaaa

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai scris
- in față mea oamenii aceia sunt niște simplități umane
- nu pot sa le spun părinților ce am scris aici deoarece ei nu înțeleg, sunt niște comuniști infecți
- vreau sa ma las de liceu, mai am doar un an, but îi boring, colegii simpluți sa le zic asa
Dacă faci ce ai scris aici - am avut și gânduri negre, suicid și alea, deja asta în mintea mea a devenit ceva normal și simplu și pot sa o fac oricând
ABSOLUT NIMENI nu o să observe că nu mai exiști, nici măcar părinții tăi.

4 răspunsuri:
| MihaiAlexa explică (pentru anonim_4396):

E și asta ceva,am o parte în mine mai întunecată așa care vrea sa vadă cine o sa sufere, prieteni, părinți, prietene... știu ca sună ciudat buttt, știu ca nu o sa observe, dar nu contează asta dacă o iei așa..., mie întotdeauna mi-a plăcut supranaturalul și nu numai asta, dar e greu și nu știu cât o sa mai rezist

| whitelore00 a răspuns:

Am citit. E greu... A avut și sora mea dar a trecut peste mergând la un psiholog și a ajutat. Inițial ea pierdea timpul cu baietii (mama credea că e lesbianca cum dracu se scrie). Avea 3 iubiti în acelaș timp am avut ghinionul să o văd cum se,, distra,, cu toți trei. Am trimis-o la un doctor ( am uitat cum îl chema) I-am zis ca daca face chestia așa nu îi voi spune mamei

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mie îmi pasa DOAR de mine însumi în general. Așa se întâmplă când sugi lapte la mama.
TREBUIE sa ma simt foarte bine și fericit. Și ce sau cine te împiedecă?
but în mediul online. Aia nu e iubire, nu e nimic.
voiam sa fie DOAR a mea. Așa. așa! Ca un obiect propietate personală! Mișto!
cred ca și droguri neapărat. Perfect, așa termini repede!
Ce sfaturi mai vrei? Că le știi pe toate!

| Violleta2022 a răspuns:

Pune mana serios pe carte si invata, ca fara BAC nu ajungi decat muncitor necalificat si cu salariul de 1800-2000 lei nu iti vei pemite sa-ti iei nici o chirie, nici in Braila si nici in Timisoara.

Oricum chiria aia se va intampla cel mai recent peste 2 ani de zile, DUPA ce vei implini 18 ani si vei avea deja servici, ca nu-ti da nimeni o chirie ilegala la 16 anisori si fara nici un ban.

Invata sa-ti respecti si parinti ca aia te-au facut si te intetin, aia iti dau sa manaci si te tin acasa ca o putoare, fara chef de invatat.