Simplu... nu o face.
Viata e frumoasa mereu vei putea gasi pe cineva sa te inteleaga si sa te aline.
Si eu chiar acum m-am oprit din plans, trec prin niste momente cumplite din cauza ca imi pasa de altii si lor de mine deloc.
Uite ceva:
Tata si mama s-au despartit cand eu aveam 2-3 ani. Tata era un betiv o batea mereu pe mama. Ma oparit pe mana cu ceai fierbinte cand era beat.
Mama s-a recasatorit cu un nenorocit care nu m-a suparat si 15 ani am indurat batjocura si bataile si injuraturile lui.
Acum iar am dat de un impas, dar va trece.
Mereu dupa furtuna si ploi va rasari si soarele.
Asteapta si calmeaza-te, du-te la un suc stai linistita.
Incearca sa iti faci un iubit, poate te vei indragosti de un baiat care sa te iubeasca, sa te respecte, unul care ti ar putea face viata frumoasa si ti ar aduce zambetul pe buze
Imi pare foarte rau ca treci prin asa ceva. Poate ar trebui sa ceri ajutor la un psiholog. Nu e o rușine acest lucru, tu ai o durere emoțională, iar el te poate ajuta sa o depășești. Încearcă și privește lucrurile frumoase care ți se întâmplă în fiecare zi. Chiar dacă unele par banale,te vor ajuta sa mergi mai departe. Poate zâmbetul cald al mamei tale, un animal, soarele, un peisaj frumoas, vezi frumusețea lor și bucura-te de ele. Atitudinea pozitiva îți poate schimba starea. Nu uita ca o inimă vesela înseninează fața. Dar ești la vârsta la care poți decide cum sa îți trăiești viata și ești libera sa te bucuri de ea. Nu este dependenta de părinți. Ai încredere în tine ca poți depăși aceasta stare și fii sigura ca poți, vei reuși.
Ati incercati sa vorbesti cu tatal tau? Banuesc ca nu tot timpul bea! Sunt centre care ii ajuta asfel de oameni! Dar trebuie sa vrea si el!
Mama ta s-a gandit la un posibil divort? Este o solutie! Daca apartamentul este pe numele amandorara se poate vinde, imparti banii si va luati ceva mai micut.
Nu ai de ce sa o faci.
Sigur vei găsi pe cineva căruia să-i spui problemele tale. Vei reuși tu sa treci prin toate astea.
Multă bafta si ai grija de tine
Imi este atat de greu... nici nu stiu si problemele se tin scai de mine...
N-are rost sa te sinucizi, o viata ai. Du-te la un psiholog, cel mai probabil o sa te ajute.
Iti multumesc povestea ta de viata este foarte trista. Daca ai putea sa imi dai Facebook-ul tau sau ceva prin care sa putem sa impartim experiente de viata poate ma-si simtii mai bine aseara am luat un pumn de pastile si nu am rezolvat mai nimic decat sa imi fie un rau cumplit.
Nu stiu si din iubire am ajuns in aceasta situatie...
As dori sa tinem legatura daca se poate am nevoie de un sprijin destul de mare
Inteleg prin ce treci,povestea ta este foarte similara cu a mea, dar vorbeste cu cineva, cu oricine despre problemele tale, te vei simti mult mai bine, te vei simti inteleasa.Nu iti fie frica de respingere.Ai nevoie de multa sustinere pentru a trece peste aceasta etapa.Sunt aici de fiecare data cand simti nevoia sa vorbesti cu cineva.
Cum sa cauti atentie pe internet pentru ca nu ti-o ofera nimeni in viata reala.
pasul unu, vii cu o poveste tragica.
pasul 2, ameninti ca te sinucizi.
daca vroiai sa te sinucizi o faceai pana acum. cainele care latra nu musca.
nu te speria ca viata-i grea dar trece.
Dacă vrei, poți sa îmi scrii pe privat. Dacă pot sa te ajut, cu mare drag.