| hjjgtyghytrteryuioplkjungjikt a întrebat:

Hi,TPU as vrea si eu niste statusuri pentru mess si facebook.
Funda

Răspuns Câştigător
| Soborigozaur a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......i-multe-d/
http://clopotelmonden.net/......-qs42.html
http://ymstatus.com/

1)Am ajuns la concluzia că unii oameni se bagă în viaţa noastră doar din simplu motiv că e mult mai interesantă decât a lor!
2)Crezi ca-mi pasa de tine? Crezi prost! Idealurile mele se schimba zilnic, nu stiu ce vreau, recunosc!
3)Stii ca nu poti sa pacalesti pe nimeni, dar in fine. sunt ca si Smiley, official imi merge bine!
4)Povestea mea continua la nesfarsit in stilu-l clasic foarte fericit!
5)Realitatea bate platourile de filmare. Viata-i frumoasa si fara efecte speciale!
6)Am invatat sa am rabdare. Ca totu-ti iese arunci cand nimeni nu te crede-n stare!
7)" Nu arunca nici o vorba in vant, traieste intens fiecare cuvant "
8)Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt
9)In continuare crezi ca totu` iti apartine Poti sa ai orice dar nu si pe mine!
10)Fara texte, scenarii si vorbe aiurea spuse.deocamdata n-am sa-mi tin gandurile ascunse! Vise duse de mult timp scurse nu regret faptele si vremurile deja apuse.
11)Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat
Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc!
12)Nu ma doare ca vorbesti prea mult atat timp cat nici tu nu te superi ca nu te ascult
13)In viata trebuie sa fi sigur pe tine… sa nu ai incredere in nimeni ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca… gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!
14)► PLAY la fericire ▌▌PAUSA la dragoste ■ STOP la tristete! ♥ Let's Gooo! De Azi Am Un Singur Scop Sa Pun Fericirea Mea Pe Primul Loc!
15)E aşa minunat când cineva îţi cunoaşte defectele şi te place tocmai pentru ele! ♥
16)Stiu nu sunt perfecta! Am o gramada de defecte. Dar n`am obligat pe nimeni sa ma accepte.
17)Te deranjez? Iarta-ma, dar chiar nu`mi pasa Incerci sa ma schimbi? Nici o sansa Team jignit? Te am lovit? Meritai Iti pare rau? Prea tarziu Vorbe? Doar fapte Fantezii? Doar realitate Sa iert? Tot timpul Sa uit? Niciodata Ma invidiezi? Ai de ce! Rea? Cu cine merita! Sincera? Da, orict de dur ar fi adevaru`! Originala? Mereu! Ma urastiii? ...Problema ta! Un sfat! Nu te lua de viata mea!
17)Imperfect? Hai lasă! Faza e că el te acceptă şi-aşa dacă îi pasă
18)Vine un moment in care trebuie s-ati dai seama ca unele persoane au loc in inima ta. dar nu si in viata ta
19)Cand ma barfesti, imi dai satisfactie cand ma invidiezi, imi dai importanta…cand ma copiezi, imi dai valoare…orice ai face p mine nu ma doare!
20)Nu am de gând să mă agit pentru ce zic alţii, şi nici nu am de gând să ofer mai mult decât primesc. Ce e al meu, e al meu.Ce e al tau nu ma intereseaza
21)Am nevoie de cineva dar nu am nevoie de Oricine.Eu am nevoie doar de cei care au nevoie de mine!:X
22)Putem spune ca ne stim din totdeauna.In momente grele ne-am intins una alteia mana •
23)Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
24)- Vreau o viata noua! Si de restul’ caramele!

Sper ca te-am ajutat.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi ce te interesează, http://statusbun.com/
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Te poţi inspira de aici,
http://www.tpu.ro/......areva-pls/
Te pup!

| Katy1998 a răspuns:

Buna,uite aici: http://ozi.ro/......nite/.Sper ca te-am ajutat! :*

| SupradozaDeViise a răspuns:

Ea: Ştii unde aş vrea să fiu pentru totdeauna?
El: Nu, unde?
Ea: În inima ta!

Si ne-am promis ca daca unu` cade, cadem amandoi

^_^In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea speranta… sg’ul meu motiv care ma mai tine la suprafata…^_^ :X

Un singur lucru tine minte:''Mereu vei fi o parte din mine''

Spuneai ca totu.i trecator si a doua zi vezi Doamne, va. ntâlneati întâmplator`:-x

A inceput ca o gluma sau prostii. nu credeam ca o sa vreau sa te vad in fiecare zi.

"te-as Iubi Si Sigur As Face`o Fara Regrete Caci Esti Singurul Ce Merita Sentimente[ ]!"

El va ramane in inima mea:X te iubesc mult:X:X

Chiar`:* daca`º Iti Gresesc` ●•`ღ` Chiar` daca Sunt ` momente` cand` :* Iti lipsesc`º ♥`Sa nu uiti` `º■º Ca` :* te Iubesc` ` ღ`! º•

• Zambesc`! Nu regret`! Nu am gresit`.am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x

Si cu toate astea stiu ca gresescblushing`Dar te iubesc la nebunieday dreaming` Fara tine sunt un nimeni`rolling eyes` /

... Iar atunci cand poate tu nu vei mai stii ce drum sa alegi cu tine eu voi fii!

El nu suportă să mă vadă plângând `! Îmi spune că sunt un înger, iar îngerii nu plâng `! :-x`

Şi inima mea de copil îndrăg0stit, va fi a ta pentru t0tdeauna `! // Te iubesc `! :-x`

Să ştii că te iubesc oricum, oricum ai fi `! :-x`.

Fiindcă şi astăzi tu rămâi m0tivul care m`a schimbat `

Se vede în ochii ei că îl iubeşte `! :-x` || Se vede în ochii lui că doar pe ea o d0reşte `! =p~ || Se vede în ochii lor cum e să fii îndrăg0stit `! :-x` ||

Nu poţi nega că te iubeşte `. =p~ iar tu îl adori `! =p~ :-xxxx` |

Cuvinte nu prea am `…! || Dar te am pe tinee `…! :-xxxx` ||

Îţi place când te priveşte `! Îţi place la nebunie când bate apropouri că te iubeşte `…! :-xxxx`

Mereu cu tine la bine şi rău `…! Tu ştii cel mai bine cum e sufletul meu `…! :-xxxx ~ Te iubesc `…! ~

E fericit `! ` Îl faci fericit `…! Că te are din nou pe tine şi nu mai cOntează nimic `…! :-xxxx`

Avem clipe împreună ce nu vrem să se termine `…! :-xxxx` =p

Pt mine esti singuru lucru care conteaza.singurul lucru care ma mai tine in viata.:X

:-xxx `! Să nu mă întrebi de ce lumea din jur nu mai e.`! În mintea mea. Acum trăieşti doar tu `! :-xxx ` =p~

. Printr`un sarut intens, doua inimi se unesc! Te iubesc!

` te-am ales` p Tne` :-x` pentru ca` tuu` ` Erai Diferit` :]` ♡` Pt ca` :*` tu` Erai` ` Ceea` c mi-am dorit` ` ♡`. →` [ Te` iubesc` :-x` ]

Esti tot ce vreau, ce am visat, ce imi doresc
Nu-mi ajunge o viata sa-ti spun"te iubesc"

Ca in orice relatie am avut si bune si rele, dar ca cel mai frumos cuplu am trecut peste ele!

zambeste.tu esti tot ce am mai bunhappy

La poarte sufletului meu...nu mai incearca numeni sa mai bata, caci cheia ai luat-o si usa-i incuiata! love struck

E putin ciudat, cum oare?! O secunda fara el te doare sad

º Din prea multa iubire sunt zile cand stiu ca gresesc... Iarta-ma ca-s rea, gelozia ma face asa. Daca nu te-as iubi nici geloasa eu n-as fi...Nici o clipa din zi.•º°"˜♥•º""

are acei ochi... pe care TU...nu ai putut sa-i uiti!

Imi place chiar daca nu-mi gasesc unele cuvinte. Imi place cand spui : Te pup. Sa fii cuminte! ""

Niciodata n`ai uitat sa fi langa mine…Si eu voi fi mereu, la fel, langa tine :X

Vrei sa-ti spun ce gandesc?! n`am cum sa te mint.dar stii...sentimentele nu se spun.ele se simt

N-ai fi crezut că o sa te iubesc, n-ai fi crezut că mă vei iubi, dar acum suntem împreună şi nimeni şi nimic nu ne va despărţi!

» " Daca sunt cu tine lacrimi nu mai sunt, Nu mai am de ce sa plang, Din sufletul meu esti tot ce am mai scump, Te iubesc atat de mult… "

oriunde as pleca Si oricat d departe.inima mea tot pentru` tine` va bate pentru` ca te iubesc... te voi purta in Suflet.in gand mereu ingeru` meu

Pe tine nu te-as parasi asa imi spune inima, mai mult ca viata mea te voi iubi, dragostea mea!

Ca 2 copii ei din cand in cand se mai certau
Si tot ca doi copii ei se impacau.

Duuulcea impacare e singurul motiv pentru care ne certam uneori
Ne potrivim atat de bine!; x

Nu'i aşa, puiule? Ştii că ţin la tine. Din prima clipă ai reprezentat lumea pentru mine!

O masca de argint, un zambet Cuvinte goale mii si mii.Sa te iubesc nu-i greu deloc Eu tin la tine.tin cu foc!""

Zambesc cand se vad, plang cand se cearta
Si indifferent de fapta, ei se impaca si se iarta

Îl vreau pentru Totdeauna, caci e singurul care mă înţelege şi mă sprijină!

Se poate fară, dar nu fără Tine! ¦»?

Chiar daca sunt furtuni, ninsori, soare sau ploi, in orice razboi e mai usor in doi:X

Suntem atat de diferiti si totusi ne potrivim. Noi am stat unul langa altu cand toti vroiau sa ne despartim!

Ai locul tău în inima mea şi nimeni nu ţi-l poate ocupa!

Îţi mai aduci aminte` cum ne-am cunoscut? Şi` ne bufnea râsu că ne apropiam prea mult!:X

Priveste-o in ochi si observa ca nu minte, Invata sa o cunosti dupa ceea ce simte.♥

Funda? :3

| raluca0306 a răspuns:

Incearca sa iti traiesti viata ca si cum ar fi primul fum din ultima tigara.

| hjjgtyghytrteryuioplkjungjikt explică (pentru raluca0306):

Eu nu fumez si nici altceva (derivate de genul acesta)

| raluca0306 a răspuns:

Traieste-ti viata ca si cum ar fi primul fum din ultima tigara.
De ce sa mai aprindem lumina? oricum e acelasi intuneric.
FI rabdator, vine si ce e mai bun pentru cine stie sa astepte!

| Claudiaeredit a răspuns:

*~Ce ar fi lumea fara BLONDE? O nimic toata… un dezastruhee hee „
*~Eu traiesc…tu stai. Sunt tot ce tu visezi, tot ce-ti doresti si n-ai!"
*~Daca cineva iti spune TE IUBESC, sa-i spui ca minte.caci iubirea iubirea nu se spune ci se simte…"
*~As vrea sa-ti demonstrez ca m-am schimbat. As vrea sa am sansa dar ai plecat.

Intra aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sper sa iti placa *

| adrianaioanated a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

Întrebări similare