anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hi,TPU,bine v-am gasit! Aceasta este prima intrebare pe care indraznesc sa o pun pe acest site,si suna in felul urmator: vreau sa imi imbunatatesc vocabularulbig grin consult des dex-ul si pot spune ca pana acum se vad progresehappy insa as vrea sa stiu ceva mai mult,si ma gandeam,daca sunteti binevoitori,sa ma ajutati cu un site,un dictionar doua in plus (online desigur), sau o lista de expresii si neologisme. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| miTzuliK93 a răspuns:

Nu-ti imbogatesti vocabularul daca inveti cuvinte brut din DEX. Incearca socializare + comunicare excesiva. Cine ti-a zis si despre cititul cartilor: foarte adevarat!

Daca vrei asta si online, atunci iti recomand forumurile online. Nu conteaza subiectul forumurilor, ci doar sa intri in discutii. Discutii cat mai lungi, cat mai interesante, si ai sa vezi ca, peste ani, o sa observi o mare diferenta. La mine a functionat.

3 răspunsuri:
| RainbowDash1 a răspuns:

Poți încerca DexOnline happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RainbowDash1):

Deja ma informez de acolo, multumeschappy!

| Radu284 a răspuns:

Daca vrei sa-ti imbunatatesti vocabularul (ceea ce este extrem de bine), citeste multe carti. Ideea nu e doar sa stii cuvinte noi, ci si expresii noi, sa vezi cand ai si putea folosi cuvintele alea, etc.