| PandaisHere a întrebat:

Hi TPU! deci, sunt intr-o mare stramtoare:S adica nu stiu unde sa ma impart astazi a fost ziua unei verisoare si ff bune prietene si am vb sa mergem la ea dar sta in alta localitate. is seara asta nu am mai plecat iar ea a plans in hohote sad iar cealalta parte e cu o colega si tot o prietena fff buna doar k de la scoala (stam cam departe) si vorbisem ca maine sa mergem intr-un local cu ea si un tip de care ii place rolling eyes iar eu merg doar ca sa nu fie ei 2 singuri k e rusinoasa si i-am spus ca nu mai pot merge maine si sa sup dar acolo mai putem merge si duminica insa ziua celeilalte e doar o data pe an si mai ales ca plangea in hohote prin tel sad iar acum fata cu care trebuia sa ma intalnesc maine imi tot trim msj care ma fac sa ma simt sincer prost sad
valyscumpik66:
valyscumpik66: hhmmm bine unde iti sunt prietenii cand ai nevoie d ei?
¤¤◊◊◊**©MaDyKiTtY®**◊◊◊¤¤: bine stii nu stiam k ma duc ai vazut k mau sunat pe drum si azi a fost ziua lui oana si nuci macar vara ei de la gl nu a fost la ea si cand a vazut k nu ne mai ducem a plans in hohote
valyscumpik66: rasp simplu te lasa si se duc la alti prieteni
valyscumpik66: da normal k d ea iti pasa da de mine nu... unde imi este prietena daca te mai pot nm asa
valyscumpik66: dupa cate ai facut in ultima vreme
¤¤◊◊◊**©MaDyKiTtY®**◊◊◊¤¤: la pizzerie poti merge si dum dar la ea nu mai am ocazia
valyscumpik66: da da da
valyscumpik66: eee lasa k vei mai avea nevoie de mine la fel voi zice si eu...
valyscumpik66: o iau pe silvia...mai bine ma inteleg cu ea decat cu tine...
valyscumpik66: cel putin ea cand zice cv face nu k tine...
valyscumpik66: mai ştii d cate ori mai tot amanat cu chestii d astea cred ca incep sa ma satur...
valyscumpik66: cand ai auzit k te vei duce la ea erai in culmea fericiri cred ca daca era vb de mine nu erai d loc asa ci pareai f f plictisita...
valyscumpik66:
valyscumpik66: vezi si acum vb sg la ce sa te mai deranj poate ca acum vb cu adevaratii tai prieteni
valyscumpik66: eu cred ca pentru tine sunt doar rezerva d la scoala nici decum prietena ta cea mai buna
valyscumpik66:
Hide Recent Messages (F3)

valyscumpik66: oricum drum bun maine sa te distrezi cu prietenii tai aia buni...
valyscumpik66: ptc eu nu sunt prietena ta de fapt nu am fost niciodata poate ca asa am vrut sa cred ca sunt...
eu cred ca am procedat corect ca am amanat-o pe ea big grin dar nu stiu ce sa mai fac sigh

3 răspunsuri:
| danielcretu1980 a răspuns:

Mor cand intrebarea incepe cu deci.

| PandaisHere explică (pentru danielcretu1980):

Bine de acum voi incerca sa incep cu,, asadar" smug

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu a fost bine ca ai lasat-o sa vorbeasca singura.Ii puteai explica frumos ca sa o lasati pe alta zi, ca nu moare nimeni.Si ca sunt amandoua fete la fel de importante, si nu le poti lasa balta, asa ca va intalniti in zile diferite.Sau poti iesi mai intai u fata si baiatul.Stai jumatate de ora, asa, si dupa te duci la ziua fetei; asa le impaci pe amandoua.