| Tediii11 a întrebat:

Hi TPU.` Sunt cu un baiat[de 2 zile], care imi zice ca sunt dulceata lui( savarina, bombonica.si dulcegarii de'atea), ma suna in fiecare seara [si in loc de "buna" imi zice "te iubesc" si abia dupa "ce faci?"], imi zice ca el doar pe mine ma iubeste.etc. Oare e sincer?puppy dog eyes cum as putea sa vad daca e sincer sau zice doar asa de fata?
Sincer si eu tin enorm la el si il iubesc.

Funda pentru raspunsu` care ma ajutath; P

Răspuns Câştigător
| ViseDestr?mate a răspuns:

Merci! Sau dacă nu, pune-l pe un prieten de-al tău (care bineînţeles că e prieten şi cu iubitul tău) să-l întrebe dac te iubeşte sincer.O altă idee care mi-a venit pe moment! Hehe
Baftă!

6 răspunsuri:
| An0niiim a răspuns:

Eu nu stiu ce sa zic...esti cu el de 2 zilestraight face cum ar putea sa te iubeasca atat de mult intr-un timpp atat de scurt?

| Tediii11 explică (pentru An0niiim):

Faza e ca el vroia sa se bage in seama, dar eu nu il observam...mi-a zis ca ii era rusine sa imi ceara idul...;-?

| An0niiim a răspuns:

Pai da dar mi se pare chiar absurdstraight face incearca sa aflii ...fie de la el.fie de la alte pers care il cunosc...nu se stie niciodata. poate avea alte ganduri

| LaraDésire a răspuns:

Crezi ca dupa 2 zile te.ar putea iubi? Cum poti iubi dupa 2 zile pe cineva? Poate se comporta asa cu tine doar pentru a obtine ceva sau doar pentru un pariu. Nu trebuie sa cazi in capcana asta. Fii desteapta, intreaba.l de ce te iubeste si vezi ce raspuns iti da.

| ViseDestr?mate a răspuns:

Păi dacă ai o prietena la fel de atractivă ca tie, pune-o să se dea la el şi tu stai undeva ascunsă şi vezi ce reacşie are el.Dar ai grijă ca acea prietenă să fie de mare încredere! Altfel s-ar putea să ţi-l fure.Eu cred că te iubeşte enorm.Mulţi băieţi iubesc enorm, dar unii sunt prea timizi să spună ceea ce simt cu adevărat.
Baftă multă!

| Tediii11 explică (pentru ViseDestr?mate):

Hmmm...interesant...thinkinglaughing

| ViseDestr?mate a răspuns (pentru Tediii11):

Merci! Sau dacă nu, pune-l pe un prieten de-al tău (care bineînţeles că e prieten şi cu iubitul tău) să-l întrebe dac te iubeşte sincer.O altă idee care mi-a venit pe moment! Hehe
Baftă!