Merci! Sau dacă nu, pune-l pe un prieten de-al tău (care bineînţeles că e prieten şi cu iubitul tău) să-l întrebe dac te iubeşte sincer.O altă idee care mi-a venit pe moment! Hehe
Baftă!
Păi dacă ai o prietena la fel de atractivă ca tie, pune-o să se dea la el şi tu stai undeva ascunsă şi vezi ce reacşie are el.Dar ai grijă ca acea prietenă să fie de mare încredere! Altfel s-ar putea să ţi-l fure.Eu cred că te iubeşte enorm.Mulţi băieţi iubesc enorm, dar unii sunt prea timizi să spună ceea ce simt cu adevărat.
Baftă multă!
Eu nu stiu ce sa zic...esti cu el de 2 zile cum ar putea sa te iubeasca atat de mult intr-un timpp atat de scurt?
Crezi ca dupa 2 zile te.ar putea iubi? Cum poti iubi dupa 2 zile pe cineva? Poate se comporta asa cu tine doar pentru a obtine ceva sau doar pentru un pariu. Nu trebuie sa cazi in capcana asta. Fii desteapta, intreaba.l de ce te iubeste si vezi ce raspuns iti da.
Pai da dar mi se pare chiar absurd incearca sa aflii ...fie de la el.fie de la alte pers care il cunosc...nu se stie niciodata. poate avea alte ganduri