| nykoko a întrebat:

Hii..buna.AM 15 ani..si sunt intr'o relatie cu un baiat mai mare decat mine cu 3 ani..desi au fost chesti de genu ca el e mai mare si are nevoie si bla bla bla nu s-a intamplat nimic intre noi. avem 9 luni de cand suntem impreuna.De la un timp de vreme am inceput sa ies pe afara cu fostul meu prieten si pritena lui, care imi este si mie o foarte buna prietena.De vreo luna cam asa el imi da de inteles ca el mai tine la mine doar ca pe ea o iubeste acelas.Eu simteam ca imi iubesc prietenul foarte mult dar cand sunt prin preajma fostului parca e asa o legatura intre noi 2 dar el ma face sa cred ca inca mai tine la mine iar alteori ca nu ii pasa de mine.Nu stiu ce ar trebui sa fac si cum sa clarific sentimentele pentru ca nu mai stiu ce simt pentru fostul sau pentru actualul.Va rog ajutati-ma cum ar trebui sa rezolv situatia?

4 răspunsuri:
| FetitaAnonima a răspuns:

Eu zic sa nu ai incredere in fostul sentimentele tale sunt inca neclare dupa cum vad gandeste umpic..fostul este cu cea mai buna prietena ai grija poate avea intentii ascunse probabil vrea sa te certi cu prietena ta.Acum depinde de inima ta.Ce simti.Si orice ai face nu il trada pe actualul.Gandeste-te daca ai fi in locul lui ce ai simti daca ai fi tradata! Sper sa iti rezolvi problema.Mult noroc! Sper ca te-am ajutat>big grin

| oliviaa29 a răspuns:

Eu ti-as propune sa renunti la fostul, pentru ca este deja intr-o relatie si nu cred ca ai vrea sa se supere si iubita lui, avand in vedere ca ti-e prietena. Ar trebui sa stai cu actualul si sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Asa iti vei recapata sentimentele fata de el. Te pup!

| nykoko explică (pentru FetitaAnonima):

Nu stiu daca are intenti ascunse dar chestia e ca eu cand m-am despartit de fostul m -am desp urat adica eu il iubeam mult pe actualul cu care sunt acum..si m-am despartit de fostul spunandu-i adevaru ca vreau sa ma impac cu actualul care este acum.iar actualul m-a inselat de 2 ori dar tot nu ne-am despartit pentru ca tineam la el foarte mult :-(

| nykoko explică (pentru oliviaa29):

Asta incerc sa fac dar nu prea am cum pentru ca e cam o relatie la distanta si ne vedem de 2-3 ori pe saptamanathinking ..si stiu ca ar trebui sa renunt la fostul...dar atata timp cat el imi da de inteles ca mai tine la mine ma deruteaza ..pff.