La momentul actual Kuroshitsuji este anime-ul meu favorit. M-a impresionat foarte mult povestea dar mai mult decat atat timpul in care se petrece actiunea si locul ( acum serios, nu cred ca sunt foarte numeroase anime-urile de genul, in stil european sa ca sa zic asa) dar si faptul ca povestea se impletea cu fapte reale care s-au intamplat cu adevarat la momentul respectiv ( Jack the Ripper for example). Personajele mi s-au parut foarte bine conturate, unele chiar m-au lasat o.O intr-un sens pozitiv si aici il pot da exemplu pe Grell care mi se pare one of a cand ( personal nu am mai intalnit personaje ca el). Ceea ce mai mi-a placut a fost faptul ca anime-ul contine si ceva comedie dar mai ales o poveste destul de trista, adanca...
*pe lanaga ce am mentionat mai sus, ceea ce m-a mai convins sa dau anime-ului nota 10 ( din punctul meu de vedere) a fost:
1.acel aer de detectiv: imi placea cand Ciel si Sebastian rezolvau cazurile date de Regina, avea un strop de mister.
2.vestimentatia victoriana
**ceea ce am enumerat mai sus sunt doar cateva motive pentru care imi place Kuroshitsuji
Pot spune ca este un anime ce merita vizionat! ( acum depinde si de gusturile fiecaruia dar mi se pare un anime perfect).
Inca nu l-am vazut, dar te asigur ca indata ce mi se repara pc-ul meu, o sa ma uit la el, pare destul de interesant, va fi al 25-lea anime al meu, dar imediat ce-mi recuperez pc-ul ca sa-l pot vedea bine, fara intreruperi, pentru ca acum nu stau pe pc-ul meu ci pe al mamei mele care nu este foarte bun...
Trebuie sa-l vezi, e foarte misto Iti astept cu nerabdare parerea
E foarte misto.Sunt multe pagini pe facebook care fac referire la el si spun ca e unul dintre cele mai reusine anime-uri.Si,personajul ala, Sebastian, le-a lasat "*w*" pe toate fetele care a vazut anime-ul (aproape :]]]] ).
Vestimentatia personajelor, personajele in general il fac special :]
Daca va plac chestiile creepy si horror, anime-urile si filmele mai ales, si v-ar placea sa combinati totul cu amuzament dati un like acestei pagini. E gratis si ne ajuta mult....https://www.facebook.com/pages/Jill-Spintecatoarea/583574411750712