Stiu cum e si eu am trecut prin aceea perioada anul trecut.e ceva normal ca la un moment dat sa treci prin asta.dar va trece, cel mai bine e sa nu-ti mai faci tot felul de ganduri rele, sa nu mai pui tot raul in fata..stai si gandeste-te ca sunt oameni carora le pasa de tine, si incearca sa te apropii de prieteni, nu te inchide in tine, ca n-ai de ce...stai cat mai mult cu prietenii, citeste carti despre increderea in sine..si fii mai optimista, si tine minte, daca azi nu e bine, maine e o alta zi si totul va fi bine..doar crede in tine, si sper sa treci peste cat mai repede. bafta:3
Hmm,mi.e teamă.
E si normal sa-ti fie,dar incearca sa fii mai optimista, si incearca sa-ti imbunatatesti stima de sine, uite iti recomand sa citesti cartea Secretul- de rhonda byrne, sau daca nu poti face rost de ea, atunci uitate la fimul The secret..crede-ma ca te va ajuta mult, bafta si fii mai increzatoare in tine, ca nu esti tu mai prejos de ceilalti, curaj
Am cartile.
Cel mai bine e sa nu tii problemele in tine. sau chiar si ceva bun care ti s-a intamplat..incearca sa iti gasesti pe cineva de incredere cu care poti vorbii orice.Psihologul nu prea te ajuta acum..am fost si eu incercand sa vorbesc dar degeaba, nu-i puteam spune nimic. Esti in perioada in care nu stii ce vrei de la viata, crezi ca nu esti bun de nimic dar usor usor chestiile astea se vor duce, vei afla cine iti este aproape si cine nu si vei afla ce este mai bun pentru tine.Mi-e lene sa mai scriu.dar incearca sa deschizi ochii sa vezi chiar cum este viata cu adevarat.Succes