| FuckTheSystem01 a întrebat:

Hmm ce sa faci cand ..defapt realizezi ca esti deprimată? am doar16 ani ..cred ca sunt la acea perioada a adolescenţei la care nu esti prea ok... simt ca nu am prieteni. deloc dar la scoala mereu sunt cu zambetul pe buze iar acasa sunt suparata si ma simt singura cred ca asta e problema mea.nu ma pot increde in oricine, oamenii sunt răi si te temi sa nu te raneasca inca o data ..ar trebui sa ma inchid si mai tare in mine.si sa nu mai fiu fericita la scoala acea fericire cred ca e una falsa..sau e doar asa pe moment. acum 2saptamani m.am taiat pe mana dreapta destul de rau am mers cu un bandaj la mana in acea zi la scoala.:'( ▶ mi a luat ceva timp sa ma gandesc daca sa pun intrebare pe TPU sau nu..pt ca ma tem sa nu fiu judecata ..va rog ajutati.ma si ideea cu psihologu nu o accept ...am mers o data dar nu puteam sa i zic ce am pe suflet de fapt.straight face off

5 răspunsuri:
| sqrt112 a răspuns:

Cel mai bine e sa nu tii problemele in tine. sau chiar si ceva bun care ti s-a intamplat..incearca sa iti gasesti pe cineva de incredere cu care poti vorbii orice.Psihologul nu prea te ajuta acum..am fost si eu incercand sa vorbesc dar degeaba, nu-i puteam spune nimic. Esti in perioada in care nu stii ce vrei de la viata, crezi ca nu esti bun de nimic dar usor usor chestiile astea se vor duce, vei afla cine iti este aproape si cine nu si vei afla ce este mai bun pentru tine.Mi-e lene sa mai scriu.dar incearca sa deschizi ochii sa vezi chiar cum este viata cu adevarat.Succes

| MaiaMartinas a răspuns:

Stiu cum e si eu am trecut prin aceea perioada anul trecut.e ceva normal ca la un moment dat sa treci prin asta.dar va trece, cel mai bine e sa nu-ti mai faci tot felul de ganduri rele, sa nu mai pui tot raul in fata..stai si gandeste-te ca sunt oameni carora le pasa de tine, si incearca sa te apropii de prieteni, nu te inchide in tine, ca n-ai de ce...stai cat mai mult cu prietenii, citeste carti despre increderea in sine..si fii mai optimista, si tine minte, daca azi nu e bine, maine e o alta zi si totul va fi bine..doar crede in tine, si sper sa treci peste cat mai repede. bafta:3

| FuckTheSystem01 explică (pentru MaiaMartinas):

Hmm,mi.e teamă.

| MaiaMartinas a răspuns (pentru FuckTheSystem01):

E si normal sa-ti fie,dar incearca sa fii mai optimista, si incearca sa-ti imbunatatesti stima de sine, uite iti recomand sa citesti cartea Secretul- de rhonda byrne, sau daca nu poti face rost de ea, atunci uitate la fimul The secret..crede-ma ca te va ajuta mult, bafta si fii mai increzatoare in tine, ca nu esti tu mai prejos de ceilalti, curajhappy

| FuckTheSystem01 explică (pentru MaiaMartinas):

Am cartile.