Impune-ti sa nu mai faci gesturile astea Doar tu te poti opri, cand iti mai vine sa musti adu-ti aminte ca nu ii place si opreste-te si usor, usor poate te vei dezobisnui
Hmm, daca ceea ce zici e adevarat, te advertizez ca ai putea fii putin Obsesiva cu iubirea.
Iubirea e un lucru care se demostreaza prin fapte, nu prin cuvinte! =)
Ai putea sa incerci sa nu mai faci ceea ce nu ii place Nu ma refer sa faci compromisuri si sa iti reprimi ceea ce gandesti si simti. ci asa in limite Ma refer la toanele acelea la care te refereai tu in postarile anterioare si care lui nu ii plac. Fii mai ponderata, si sa nu mai iei totul in tragic
Stiu asta insa nu e inca momentul potrivit pentru a demonstra cu"fapte"pentru ca el vrea sa faca ceva special pentru mine un fel de surpriza/e daca intelegi...prin asta/astea el imi va demonstra iubirea cu tot felul de fapte..inclusiv ce am zis eu mai sus
Si cum sa fac sa nu mai am asa toane si mai ales sa ma supar din orice mai ales ca m-am invata sa il musc tare si il musc de buze unde cica musc tare se supara enorm cand o fac si trece cu vederea insa mai greu si tot cica ma iubeste ca orice i-as face el ma va iubii mereu nu ma pot abtine/opri din muscat c-am asta e un ton...de al meu
Multumesc, si sper sa ajungi sa te intelegi bine cu iubitul tau si sa faceti numai lucruri care va plac unul celuilalt :*
Nu ai pentru ce sa imi multumesti, eu am cautat un sfat, pentru unele probleme, si meriti fundita ai fost sincera cu mine :* si ai luat in serios postarile mele.
Ti-am multumit pentru apreciere si sper sa si reusesti sa pui in aplicare ce ti-am zis si ma bucur ca te-am ajutat
Deja am incercat cu muscatul, si a remarcat si le ca deja ma schimb ca nu il mai musc TARE ci MAI INCET si este foarte bucuros..chiar daca cateodata am unele scapari, sper sa nu il pierd niciodata.
super,,, ee cand iti mai vine. adu-ti aminte sa te opresti, sau cum spui tu,. sa fie mai incet
user449549 întreabă: