| FloryTrandafir a întrebat:

Holla! Cum sa fac sa ma iubeasca mai mult decat ma iubeste? zice ca sunt viata lui, ca sunt iubirea lui, ca sunt iubirea vietii lui si tot felul de alinturi si ca ar face orice pentru mine..Astept raspunsurihappyPup

Răspuns Câştigător
| dulcykaLy a răspuns:

Impune-ti sa nu mai faci gesturile asteahappy Doar tu te poti opri, cand iti mai vine sa musti adu-ti aminte ca nu ii place si opreste-te happy si usor, usor poate te vei dezobisnui happy

11 răspunsuri:
| DDoctorita a răspuns:

Hmm, daca ceea ce zici e adevarat, te advertizez ca ai putea fii putin Obsesiva cu iubirea.

Iubirea e un lucru care se demostreaza prin fapte, nu prin cuvinte! =)

| dulcykaLy a răspuns:

Ai putea sa incerci sa nu mai faci ceea ce nu ii place happy Nu ma refer sa faci compromisuri si sa iti reprimi ceea ce gandesti si simti. ci asa in limite happy Ma refer la toanele acelea la care te refereai tu in postarile anterioare si care lui nu ii plac. happy Fii mai ponderata, si sa nu mai iei totul in tragic happy

| FloryTrandafir explică (pentru DDoctorita):

Stiu asta insa nu e inca momentul potrivit pentru a demonstra cu"fapte"pentru ca el vrea sa faca ceva special pentru mine un fel de surpriza/e daca intelegi...prin asta/astea el imi va demonstra iubirea cu tot felul de fapte..inclusiv ce am zis eu mai sus

| FloryTrandafir explică (pentru dulcykaLy):

Si cum sa fac sa nu mai am asa toane si mai ales sa ma supar din orice mai ales ca m-am invata sa il musc tare si il musc de buze unde cica musc tare se supara enorm cand o fac si trece cu vederea insa mai greu si tot cica ma iubeste ca orice i-as face el ma va iubii mereu nu ma pot abtine/opri din muscat c-am asta e un ton...de al meu sadsad

Funditssa pentru raspusurile date:*

| dulcykaLy a răspuns (pentru FloryTrandafir):

Multumesc, si sper sa ajungi sa te intelegi bine cu iubitul tau happy si sa faceti numai lucruri care va plac unul celuilalt :*

Nu ai pentru ce sa imi multumesti, eu am cautat un sfat, pentru unele probleme, si meriti fundita ai fost sincera cu mine :* si ai luat in serios postarile mele.

Ti-am multumit pentru apreciere si sper sa si reusesti sa pui in aplicare ce ti-am zis happy happy si ma bucur ca te-am ajutat big hug

Deja am incercat cu muscatul, si a remarcat si le ca deja ma schimb ca nu il mai musc TARE ci MAI INCET si este foarte bucuros..chiar daca cateodata am unele scapari, sper sa nu il pierd niciodata.

tongue tongue super,,, ee cand iti mai vine. adu-ti aminte sa te opresti, sau cum spui tu,. sa fie mai incet happy

Asa ewinkinghappy:*