Adevarat ca a inviat!
Nu cred ca ai vreo boala,dar ai putea sa iti faci un control pentru ca nu e normal sa te intepe inima, dar aceasta nu are de a face cu menstruatia.
Este posibil sa mai intarzie pana se regleaza, este posibil sa ti se intample asta si 2 ani.
Ba va cotrazic! j mie mi-a intarziat si cand am fost da doctor mi-a spus ca am chist varian, e de la raceala su hormoni, sa stii, sa nu stai mai mult de 3 luni NICIODATA; sa-i spui mamei tale situatzia, j nu`ti face griji, poate e si din cauza ca e la inceput, totusi, inainte de asta a fost o pauza de 6 luni. parerea mea e ca nu`i bine. du`te la medik ca mama!
baft multa sper ca te-am ajutata
Buna,sa stii ca si eu am 13 ani si de obicei dupa 10 ani se cam regleaza menstruatia, si mie mi-a intarziat in 3 luni si tot in 3 luni nu mi-a venit,deci este ceva normal,si cu inima pe oricine il poate durea,poate asta e un semn ca poate iti vine, pe mine de ex in fiecare luna ma doare la apedice dar este ceva normal, nu iti fa griji
Pai mergi la un medic ginecolog. Cine mai bine ca el iti poate spune asta. E clar ca la 13 ani nu ai un ciclu reculat dar totusi 6 luni? E cam mult. Un control nu iti strica, se face si de rutina si e bine sa mergi macar o data pe an.
Nu.Se mai intampla la toata lumea, nu ai de ce sa te sperii. Daca ai putea sa-mi dai si mie funda plz nu am niciuna
Nu e nimic daca iti intarzie...Si mie imi mai intarzie si am 15 ani.
Si te inteapa inima pentru cu nu ai calciu, asa mi s-a intamplat si mie si am fost la medic si mi-a dat calciu d2
Fundaa`; o3